4 October 2013

Balik Kampung :: Hari nikah kak wani.

assalamualaikum..


Ni gambar masa p hari nikah kak wani,time ni rass selebeh gila kot...aku tudung xbawa balik..bawa 1helai ja..sekaki eli p guna untuk lap kaki dia.. zzzZzz..

Pakai la tudung adik chik,dgn segala mak nenek pin nan ado..
Memang selebet la...

Upload gmbr ni dkt ig n fb..
Orang kata muka nampak pucat..
Hohoho
Aku teringin gak nak pakai makeup2..
Bukan xpernah tanya org mcmna nk makeup..tapi eli xsuka.. 
Pakai lipstick pun dia xsuka..
Dia kata suka muka aku bogel mcmni ja..
Tpi ioll terrrriiinggginnnn nk makeup light2..yang bagi nampak muka cun ittewww..


Sampai rumah zana(kak wani=kak kepada zana) dalam pukul 12 gitu..
Relax2..lepak2 dulu..



Arryan hafiy inthehouse!!!
Haissh baru perasan kata kaki arryan mcm terlipat..tp bukan terlipat pun..dia tgh nk melepaskan diri..hahaha
Tapi ramai jurucamera tgh snap gmbr..aku paksa dia hahhaa..sian dia..

Arryan ni aku anggap macam anak menakan sendiri..rasa sayang tu ada..
Meroyan gak la aku xdpt tgk dia dri baby..
Keja antaq hadiah ja hahaha..
Dah big boy dah..xlama lagi boleh jalan..boleh jadi kawan adelia..



Ni ler bff ioll..
Kawan dari form3 sampai la sekarang.
Aku selalu story pasal zana..
Manusia yang banyak tlg aku.
Sampai mati wei aku xakan dpt balas apa yang dia dh tolong aku.
Tahun depan kenduri dia pulak..
:)



Dekat kain aku tu air tertumpah..
Selebet gila hahhahhaa..
Tapi posing tetaaaappppp posing.
Sebelah zana tu adik.

Adik now study dekat USM..
Ingat zaman adik dok sekolah..aku dgn zana selalu p ambil dia hehe..


Makan2..
Terus gerak balik p rumah mak pula..
Xda pun gambar dengan kak wani..

Selamat menjalani hidup sebagai isteri.
Semoga kakk wani bahagia sampai syurga dengan abg syah.
:)
Selamat pengantin baru..


Continue....






No comments:

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016