22 September 2013

Port Dickson & mee udang sg.dua.

assalamualaikum..







Hari sabtu haritu niat nak spend time dekat rumah ja..nak masak2 n makan dekat rumah..tapi tetiba eli ajak keluar p PD..katanya nak bawa adelia main pasir n air..

Kami pun gerak dah pukul 4lebih. Aku masak mee rebus versi sg dua, eli masak makanan ala2 western gitteww...


Susun2 dalam raga..zaaaaasssss gerak ikut jalan belakang ja p PD..xjauh  mana pun PD dengan rumah aku..

Jam 5 lebih2 gitu kami sampai.. kami lepak pantai nama apa pun xtau hahahaha.. mula nk lepak pantai gemok ka apa nama dia..tapi tgh renovate jalan..last stop dekat pantai apa ntah..

Orang ada..tapi xla pack macam pantai teluk kemang..kira best la pantai tu..


Bersih pantai dia mcm pantai kuta dekat bali..tapi pantai kuta banyak najis anjing..tapi pantai ni memang bersih n nk pijak pasir pun xwas2..

Sampai2..makan dullllluuuuuu...

Pastuuuuuuuuu

.



.



.



.



.




.



.




.





.



.



.



.
Tadddaaaa!!duyung. Hahaha


Adelia takut air..menangis2 takut hahaha..






HAHAHA.. dia takut sungguh2..ni 1st time mak apak dia bawa turun pantai..wuwuwu..


Lepak tengok apak dia main air.. sementara adelia nak ok..hehehe..



Cara-cara buat duyung..hahaha




Duyung omey omey hahaha


Time ni adelia dah cool down sikit. Dia dah happy gelak2 .  So mak apak pun layan jala dia nak main pasir..


Kemain seronok main pasiaq..


Dah puas main..bagi mandi dekat situ juga guna air mineral..standby sesiap.



Sekian.


Bye 




















5 comments:

Cik Puan Rara said...

Lahhh takut air.pasir x takut ke.xsbr nk bawak princess g laut gak.hehe

Chekgu Azrine said...

Kena bg biasakan sis..ank akk yg yaya tu penakut ayaq...huhu

YanaUjang said...

zafirah pn jenis takut air..xpnh lg bwk dia pi pantai..pnh bwk pi pool je..huhu

nabila zaremi said...

adelia sekali pandang mcm boboi,sekali lagi macam gugurl..tp tetap cute..

Cuti2 kami lepak lata sedim ja..hehehe

awin hashim said...

COMELNYAAAAAAA adelia!

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016