6 August 2013

Sweetlite Creation Studio Photography & Services :: RM50 for Unlimited shoot.

assalamualaikum..


Bestkan... rm50 ja uoll.. ioll nk p terjah insyallah after raya. :)..photoshoot ni xterhad untuk family ja..girly2..boy2 yang bujang pun boleeeehhhhhh...boyfriend girlfriend pun boleh..cina india melayu kadazan semua boleh!!!!




T & c :-

Pencerahan:
Untuk makluman semua, kami Sweetlite Creation ( Photography & Services ) tidak hanya khusus kepada Photography untuk bayi/baby sahaja... 
ramai yang bertanya "kalau parent nak amik gambar skali boleh?", "kalau saya nak shoot baby & handbag boleh?" "kalau saya nak shoot baby & kakak baby boleh?"
jawapannya... memang boleh... ini kerana kami menawarkan perkhidmatan Shoot Pelbagai dalam tempoh 1 jam di studio kami dengan harga RM50 ini & anda akan mendapat softcopy unlimited shoot dalam bentuk CD/DVD copy, hanya 3 - 5 keping gambar yang terbaik akan kami touchup/edit (editing ringan spt: Crop & Brightness) sebelum kami memproses 'burn CD/DVD' gambar2 anda dan diserahkan kepada anda secepat mungkin selepas sesi photography. Kami hanya menawarkan harga RM50 ini pada waktu hari bekerja iaitu Isnin - Jumaat dari jam 10pagi sehingga 10malam 

Syarat Lain untuk Sesi RM50 ini:
- 1 sesi hanya untuk 1 keluarga (Parent & Anak-Anak) ATAU:
- 1 Sesi sekiranya bersama teman teman/kawan, maximum 4 orang sahaja, sekiranya lebih dari 4 orang akan dikira sebagai 2 sesi ATAU dikira Tambahan separuh harga untuk seorang lagi.

Selain dari apa yang kami tawarkan dengan Harga RM50 ini, Bayaran tambahan akan dikenakan atas permintaan penambahan dari pihak anda sendiri seperti:
- Printed Output (Gambar siap di print) samada wall frame photo atau album.
- Perkhidmatan mengambil gambar di luar lokasi studio kami.

Harap Maklum. Sekian.
Terima Kasih   

~~~~

Ni antara gambar yang dah di snap oleh team sweetlite creation.

Mommy n daddy to be

Small family
:)

Newborn hingga ke toddler pun boleh.


Ni snap untuk product.
Tak salah ni tudung dari team nofa kot.

So hat berniaga..sila grab peluang ni ok.

Siapa yang nk buat profil model ala2 next stop model pun boleh..

Gila2 cmni aku suka..xda la formal berdiri pacak ja..

Mampu pakai kain pelikat??.hahaha


Couple


Cool kan??..
Snap gambar dalam studio ni bagi aku lagi cool dari outdoor..

Untuk sebarang tempahan atau pertanyaan boleh terus direct contact team sweetlite creation.

Like fan page fb :- https://www.facebook.com/sweetlite.creation


Atau terus PM :-
https://www.facebook.com/messages/sweetlite.creation

Atau terus roger n wasap wasap :-
0123506985(adib)


Cecepat.
Nanti jangan jelly if ioll up gambar photoshoot ioll..hahahaha


Bye uoll.

8 comments:

S.n.Fariza said...

tq :)
tgh pk cemanalah anakku nanti bgmbar.
dhlah xbleh dok diam. huhuhu

D Yatie said...

Lokasi nyer mesti dkt area kl selangor kn uols. Iols kat ipoh mg nan hado la uols. Hish! Rugi.

Umi Qi said...

Besttt yeeeeeee weeeeeeee terima kasih lalink...umi Qi mmg kaki bergambar...pantang nampak murah2 nih...haishhhh nak amik gambar raya lah thn nih...yeyyyyyyyyyyyyyyy :)

IbuNoey said...

wah,thanx atas info ni..dekat je dgn umah IbuNoey..

safiyyah osman said...

Cpt ibunoey book.... tumpang murah... bleh p pakai bju rya :)

safiyyah osman said...

Hehhe..cpt boookkkkk hahahaha

Mohd Adib SC said...

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=523994954354104&set=a.376917172395217.94957.228262050594064&type=1&relevant_count=1
Pn. Ina, antara customer yang telah mendapatkan khidmat kami di Sweetlite Creation Studio Photography :)

Terima Kasih

Mohd Adib SC said...

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=523994954354104&set=a.376917172395217.94957.228262050594064&type=1&relevant_count=1

Pn.Ina antara customer/pembaca blog ini yang telah mendapatkan khidmat Sudio Photography RM50 ini dari kami di Sweetlite Creation.

Terima Kasih :)

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016