28 August 2013

Sepang-Norway-manjung-Semenyih-Kuala Lumpur.

assalamualaikum..


Akhirnya,jumpa juga dengan orang norway. Hiks.. tunggu punya tunggu kepulangan adi..last dapat juga jumpa. Tapi xsemua pun dapat kumpul.. sebab jumpa adi time weekdays.. so yang available cuma aku,kila,hanna saja...


Cdot still keja..sian orang tu..pedajei cdot sampai ke tempat keja..tup2 cdot still bekerja xkena buang.. hati jeneh busuk kalah bangkai..euwwwwww...pastu baget ustagajah..puuiiihhhh... LULz..


Ann xda dekat malaysia..nun di rome sana..so memang xdapat join.. acica dengan hanum keja..


Kami pun plan last minit..adi terus turun KL sehari lepas dia balik dari berjimba dekat Bali.


Kami tidur hotel 1malam.. ambil 2bilik.. aku,adelia tidur dengan adi n maia.. kila tidur dengan hanna n arryan..


Aku tumpang kereta hanna,eli dapat hantar sampai rumah hanna ja..kila ambil adi dekat stesyen bus..so kila dgn adi ler booking n check in dulu hotel.


Si maia yang ungguh comey..besaq2 jenuh la adi kepung..
Maia dia cakap juga bahasa kita..tapi adi banyak cakap dengan dia bahasa sana la..
Pantang hala camera depan muka..terus peace..hahha..


Maia midah mesra dengan orang. Syok dia ada partner..arryan pun enjoy ja main dgn maia..adelia ja xketahuan apa hahaha


Kesian adi,adelia muntah selambak atas dia..habis tengkuk n baju sekali dgn bra ada muntah adelia.
Sorry adi..sorry byk2..wuwuwu..




Lepak dalam bilik..mandi..terus keluar lepak mamak..mamak ni spoil..masak tak sedap..pastu lambat..padahal orang bukan ramai..
ZzzzzZZzzz

Habis makan terus balik lepak dalam bilik. Sembang2..gosip..tidoq...

Masa tengah rancak sembang dgn adi,time ni kila n hanna dh masuk bilik depa..time aku sembang ni dh dkt jam2 pagi..adelia n maia dh lama tidur..

Bilik kami dekat tingkat 3, nak dijadikan cerita,tgh rancak sembang tetiba adi cakap

Adi : weh..dgq bunyi guli..
Aku : pak guard kot main..


Hahahahaha.. terus adi gelak dgq aku cakap gitu..lepas ja adi teguq..terus guli tu bunyi lgi kuat..omg..aku lompat p dekat adi..kahkahkahkah..lompat dok belakang dia sambil pegang bahu..
Takut oi..orang kaya dgq org main guli ni petanda ada toyol..

Serius takut..wuwuwu..pastu terus tidoq..scary oi. Adi cakap dia memang jeneh suka menegur..hahaha



Tengah siap2 nak p bekpes n lunch..
Maia dengan adelia ok2 ja..ada la bgaduh berebut barang..tapi maia banyak mengalah..baguih maia baguih..



Maclaren vs ferrari.
Xmampu beli bekho sebab xda student negro nk masuk U..muahahaha..

Ni jalan nak p makan. Terjah sg wang saja untuk makan.

Nasi ayam.
Sama menu dgn kila.


Nasi lemak sambal sotong..adi dengan hanna.


Sudah makan,jalan2..terus aku minta diri dulu..sebab eli keja petang tu.. maka adi sambung lepak dengan kila n hanna.

Kami bertukar2 barang.
Tak berjanji pun sebenarnya..
Tup2 masing2 bagi barang hahaha..

4barang tu semua adi yang bagi..tq adi. 
Adi la bawa paling banyak gift untuk aku ,hanna n kila.. kami bagi 1gift ja..hahaha..
Kila bagi kuih bapa balang ntah dekat adi..
Aku bagi baju tie dye ja..


Sampai kita jumpa lagi.. 
Xoxo.


P/s : nan ado gambar berempat. Semua kalut dengan anak hahhaa..dengan kila2 sekali jadi kalut. Antara kami berempat..adi paling kecik molek.







3 comments:

nabila zaremi said...

frendship forever mcm nie la best...

ina khairina said...

"Maclaren vs ferrari."
"Xmampu beli bekho sebab xda student negro nk masuk U.."

ok,kak ton gelak sampai tersedak!kahkahkah
x sangka kan,dulu bff musuh,lani dah jadi bff piya...aturan Dia dah cukup elok

safiyyah osman said...

Kak ina..bekho kittewww mana mampu..sbb kitttewww bukan loyer...kitewwww xmasuk u...hahahahahahhahahaha

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016