20 August 2013

Raya di Melaka.

assalamualaikum..


Hari sabtu haritu, eli bawa p beraya dengan kawan2 miat dia. Kami p melaka 2bji kereta. Aku,eli n adelia 1kereta. Puchit dengan ketai 1kereta.


Rumah pertama kami p,rumah gay..hebat gila mak gay masak...

Ketam masak lemak.
Sedappp gila wei..krup krap krup krap..hahaha



Kupang . 
Sedap!!! Aku kalau tgk org masak tanpa cengkerang dia..aku kureng sikit..
Tp ni masa dkt rumah gay..memang belambak aku makan..
Marveles nak mampoih oi..

Memang best la.. 
Lepak2 rumah gay lama gak..pastu trus p minum coconut shake klebang.

Berjaya memujuk eli.
Hehehe..
Sebab ikutkan eli nak balik awai sebab dia nak OT..
Tapi pujuk2..last dia ok..hehehe..


Murah ja no.
1gelas RM2.50.

Habis minum terus p rumah naning plak.
Rina suhaimi pun ada sekali..
Syok la sembang..selamat rina paham aku cakap hahahahaha..
Aku kedahan tahap ke7..xboleh buang oi..xpandai aku nak cakap keyel2..hahaha


Lepak plak rumah naning. Pekena mee goreng,rendang dgn nasi impit.. mak naning ada buat tapai..

Mee goreng n rendang memang sedappppppp gila. Aku ni gila mee. Memang makan kaw2 lerr ..

Lepak2..adelia pun bukan main suka tawaf rumah naning.. -.-"


Jam10++ terus gerak balik sepang. Eli minta aku drive..aku drive ada 30min..pastu serender..aku rasa macam aku bawa melelong..xtau la perasaan or memang betoi melellong hahhaa..
Terus down..
Sedih sungguh dgn kelemahan diri sendiri..


Aku tahun ni xda buat rumah terbuka ka apa..tpi sapa nak mai beraya dekat rumah sewa aku..sila la..roger awai 1hari..boleh aku masak2.. :)

Bye uoll.





5 comments:

IbuNoey said...

wow,sedapnya ketam tu..dah lama teringin nak makan ketam tapi malas nak ngopek..

Umi Qi said...

Gojes lah mama nih pakai shawl.... :)

Puan Ida said...

salam,
ai saya ida
newbies blogger
saya baru je follow blog ni
jemput ye follow blog saya
umielman.blogspot.com

ina khairina said...

Nak dtg raya kat sepang,nti buat soto ye....hehe

safiyyah osman said...

Kak ina..klu jdi mai roger awai ok..saya buat :)

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016