22 July 2013

Berbuka puasa bersama teman-teman.

assalamualaikum..

Aku balik kampung hari ahad sabtu. Jam2.15ptg dah dalam flight. Sampai airport penang jam3 ptg.

Adelia adli ucuk2 ..
Pakai baju sleveless dgn panties ja..
Senang.
Adelia cepat berpeluh..
So pakai gini jala dia selesa.



Ni gambar malam b4 balik..saja letak hahha  
Handbag aku tu beli dari luni e shoppe II
Atau boleh contact fb kila krol.
Harga Rm70 ja kot xsilap..lupa dah.

Ni la diapers bag. Xkuasa aku nak bawa beg lain dah hahaha..


Sambung story..

Dari airport penang,ayah dengan mak sarimah mai ambil..

Aku tidoq umah ayah dulu.. petang tu dah janji nak berbuka puasa ramai2 dengan kawan2 sekolah masa aku form1-form2.

10 orang semua. Xramai yang dapat join. Memula aku plan xmau bawa adelia. Muahahaa.. dah tinggal dah tau..tapi asma xchaq n fatin suruh bawa juga..sebab kesian..aku pun kesian..so chaq patah balik ambil adelia.

Selamat adelia behave..xcranky..dia punya mood ok..semua orang dia mau...xheran pun dekat aku..

Tq ye encik mohd noradli sebab izin i buka puasa dengan kawan2..

Kami berbuka dekat dking sebelah giant sungai petani..

Menu untuk 10orang. Bayar sorang Rm30. Rezeki aku,asma belanja..tq asma. Nanti belanka lagi k hahaha.. y lain jangan jeles. :p


Dking ni..ikan bakar dia sedap..yang lain ok2 ja..popia dia sedap..pastu seri muka dia pun sedap uoll..

Lepas makan..lepak2 sat dekat dking tu..pukul 9.30mlm chaq asma n fatin hantar aku balik..

Depa ajak p jalan2..tapi aku xnak..sebab susah la adelia kan..dia xlena lagi..takut mengamuk...

Dah ada anak ni..mcmni la kan..nak berjimba pun..berjimba dalam iman ja..

Sroootttt2!

Malam tu pipah singgah mai rumah ayah..dia sedekah dekat aku pashmina..hehehe..tq pipah!

Seronok balik kampung. Kalau sempat nak singgah rumah zana tengok arryan.. 

Pastu nak keluar tengok wayang dengan pipah..kalau niny free nak ajak niny.. omg..banyak aku plan..hahaha

Bye.



5 comments:

Chekgu Azrine said...

Enjoy ur balik kg sis

Anonymous said...

salam,
mana nak borong diapers beg tu? dah lama aku cari...
yang aku jumpa yang kartun jer...
yg corak coloring macam tu tak pernah jumpa...tanya org2 uptown, berat benor mulut nak bagitau...

tq in advance..

Mas Zull said...

assalamualaikum safiyyah...seronoknya dpt balik kg...;)

ciksuen said...

menariknye gamba makanan2 tu! :D

safiyyah osman said...

Cri dkt gm klang..tingkat3...kdai dpan eskltor..

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016