1 June 2013

Bantal hello kitty untuk adelia.

assalamualaikum..


Mak dia yang excited lebih sebenarnya..muahahahahaa.. aku ni walaupun nampak macam kasar..tambah2 time zaman sekolah...bila besar tetaaaaaappppppp aku suka benda comel2... tambah dah ada anak.. hui lagi la aku suka..


Kebetulan kak ila(kawan dari form4) jual.. beli la untuk support member2..kak ila ni baru berjinak2 berniaga... aku pun kenal dah lama..1sek..walaupun kak ila senior..tapi aku rapat dengan dia..poli pun sekali...duduk rumah sewa sekali...


Kak ila pun dah kawen...dah ada anak..baya2 adelia juga...

Kak ila jual bantal2 comey ni dengan harga murah ja wei...puas hati plak tu...


Aku order 2biji untuk adelia..

Sebiji Rm25 tak masuk postage.

Comeyyyyyy wei...



Besaq ok..
Memang boleh buat bantal tidoq..lembut jaaa..


Memang best.aku suka benda elok tapi murah..hahahah
Kalau sapa nak..
Boleh add fb kak ila
Cari nama nur adilah 

Kalau keluar banyak nur adilah..pilih yang ada tulis macamni..
Nur adilah (mamafathia)

Kalau sapa yang friend dgn aku dkt fb..tgk aku ada sbagai mutual friend ha betui dah la tu..

Macam2 lagi ada selain hello kitty.
P usha ok..


:)
Bye.

5 comments:

puansazusarin said...

Comel sangat..blh beli untuk sakina ni..

Azie Pejal said...

Cmpur postage bpe?nk beli la..

With Julia said...

Sgt cuteeeee....utk baby girl sgt sesuai...utk Umi Qi baby boy...uwaaaaaaa tgk je lah hehhe

perfumerack said...

ala..tak jumpa lah nama nur adilah tue...

mamafathia said...

Thanks a lot pia<3<3
insyallah kalu ada design baru akn upload lagi.

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016