27 June 2013

Bali :: hari ketiga.

assalamualaikum..

Hari ke3, hari untuk pulang ke malaysia. Tak puas sebenarnya..tapi masa xmengizinkan..


Jam 10pgi kami dah sampai airport ngurah rai. Settle semua benda..gate xopen lagi time ni..

Kebetulan kami dapat invitation ke premium lounge sementara tunggu gate buka. Dapat pun sebab beli tiket business class. Economy class full. Kalau tak..xmerasa la nak lepak premium lounge suma ni hahahaha


Baru aku tau..orang2 kaya akan lepak sini dulu b4 fly... makan free dulu sesiap..patut dalam flight makan xhabis sebab dh kenyang..kahkahkahkah...


Makanan lazat2 oi.. Foc ye..

Semua sedap.


I like!!! Mat saleh sangat hahaha



Adelia relax2 menyusu dulu ..
Depan kami ada tempat untuk online sekali uoll...


Best gila..memang sat jala rasa gate dh buka..muahahaha..


Jap ja lepak..
Adelia b4 naik flight dah tidoq..

Best bila business class xramai orang..ada la 10 orang ja termasuk aku n eli.. so stewardess tu pesan boleh baringkan adelia dekat mana2 seat pun..



Lama dia tidoq.. 2jam+++..
Lega i tau.. boleh makan dengan tenang.



Ayam bumbu.
gila banyakkkk..kalau economy class xda der.. nimemang banyak..

Aku sembang dgn eli..patutnya portion mcmni letak dkt economy class..sbb economy class makan jeneh habis hahahaa..

Orang kaya makan kan sikit2 ja..bazirrrr..muahahaaha..



Aku pun makan xhabis sebab perut dah full. Salad ja tggal separuh.. sedap memang sedap.  Kek tu aku makan 2sudu ja..sedap. tapi aku cheese2 ni kureng..


Memang beza mcm langit dengan bumi la kan antra eco class dgn bis class..

Merasa la aku dok business class..eli banyak kali ajak.. tapi aku salu tolak..sebab rasa mcm baziaq ja..hahaha..lgi pun rasa gabai la..

Aku orang biasa2..kalau org kaya ok gak sbb dh biasa org layan kaw2..aku xqeti..hahaha..

Stewardess puny layanan dkt org eco class biasa ja..xmcm dlm bis class..aku gabai ler ..muahaha.. jakun much i kan uoll..kahkahkah


Seat suma best..gila jakun oi!hahahaa..xlarat aku nk gelak tengok eli dok buat lawak..siap pesan suruh makan sikit ja..sebab dia kata org kaya mkn sikit..muahahaha..


Bali.
20-22 jun.2013
Until we meet again.






6 comments:

D Yatie said...

Hahahaha. Teringin pulak dah nak merasa busin3ss class. Hahahaha. Piah ni mmg tau. Hahaha. Brp business class ke bali? Wiwuwiwu

Mimy Hamid said...

wow new experience biz class....terbaik bila lagi piya nak rasa...

Anonymous said...

kih3x.

mak kak pi NZ haritu pun dapat business class.
amboi aih, bukan main lagi depa layan.
pakcik kak siap pesan kat mak suruh pakai lawa-lawa, biaq orang ingat orang jabatan, bukan cikgu cokia.huhu.

Baru la kena dengan tema depa,

"World Class Cabin Crew".

safiyyah osman said...

Hahahaha.. best gak kak.. kapai xdn nk fly..dh tny nk mnum apa..hahahahaha.. :p

Saya tiket murah kak...sbb eli staff..kalau akak xtau ler bapa..

safiyyah osman said...

Hahahahhaa.. lawak klu ingt..mmg hbt2 la layanan utk org kaya2

Chekgu Azrine said...

Klu akk pun jakun..sskli sis kita jd kayakan!!!hahaha

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016