20 June 2013

Alhamdulillah, kami sekeluarga dah selamat sampai bali.

assalamualaikum..




Akhirnya,sampai juaaaaa.. sepatutnya gerak ke bali hujung bulan mei haritu,tapi sebab adelia kena HFMD terpaksa postpone tiket ke tarikh lain. Selamat la kena rm30 ja tukar date..wuwuwuw


Harini jam 8.50pagi dah fly ke bali. Sampai bali dalam pukul 11.50pagi. Tunggu supir dalam 30min.

Supir i kali ni muda lagi hensem muahahahaha. Orang islam dan keturunan jawa. Aku dapat supir ni dalam google. So far kenai dalam 1jam ni nampak ok la.. xtau esok n lusa macamana kan.. nanti i review.


Terus ke hotel. Hotel book awal. Murah. Aku n eli memang akan pilih hotel yang murah ja..hahahaa..Jarak dari airport ke hotel dekat 20min ja. Supir cas 50rp(rm16+-).

Handbag:: mng from luni e-shoppe
Shawl :: ig faerashawl


Now nak rest,nak bagi adelia tidoq...petang ni ada aktiviti lagi. Bye semua.

8 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. be safe dear. heee. selamat bercuti :)

~ NANA ~ said...

Enjoyyyy! ;)

e k i n ♥ y u s r i said...

selamat bercuti
piya, nak FM 1....heheh

Mas Zull said...

assalamualaikum safiyyah...selamat bercuti...:)

Nor Eliyana said...

selamat bercuti!

nanti review k! ^_^

piejah said...

tak sabaq tggu hang review.. hehe!

D Yatie said...

Selamat bercuti Adelia! ;)

deno said...

wah adelia bercuti lg ngan mama papa ya... seronoknya!:)

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016