27 May 2013

Perempuan gila dan blog carutan jari.

assalamualaikum..


Aku xtau apa masalah manusia sorang ni... serius moron..muahahahahaha..


Nampak komen paling last sekali tu?..


Aku pun xtau apa problem dia..add aku..pastu tetiba komen mcm celaka.
Tapi tu la sian dia..dia ingat akan jadi kudis pada aku kot..
Lol.

Cuba lagi ok.

Memang allah ada jadikan manusia2 macam hg ni..macam author blog carutan jari...manusia2 macam ampa ni la yang jenis hidup dalam longkang.
Sebab hati terlalu busuk.

Oh untuk maklumat reader blog aku,blog carutan jari tu dibuka semula kisahnya..aku tau pun sebab ada anon komen bagitau dekat entry "penjelasan tentang blog carutan jari yang cuba nak sabotaj bisnes kecil aku"..(boleh tgk dkt sidebar)
Tapi hanya ada entry pasal bisnes aku saja,kononnya itu bukan dituju kepada aku.. gigih nak rosakkan bisnes orang..

Tapi bab bisnes ni, bkan aku ja yang kena..peejburhan pun kena..xcaya tanya peej..wakakakaka..
Tabita peej xori katanya..
Bila peej respon dekat tuduhan dia,sama juga jawapan dia..tabita xori tu bukan ditujukan pada peej..
Dia ingat reader tongong mcm dia kot.muahahahaha. sian hg kan MORON.


Pada yang tertanya-tanya siapa penulis blog carutan jari tue.. ini list penulis2 dia..semua ada blog sendiri..

Maybe penulis2 ni sedia maklum entry "the customer is always right yes no" ni dituju pada siapa.
Mesti pakat2 kata bukan aku .akai orang2 moron mcm lepa ni orang dah boleh baca. TROLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL..


Dekat blog personal masing2 ni bukan main entry semua baget2 ahli syurga..konon adab nabi katanyaaaa..
Muahahahaha..

Bagus la buat blog lain semata2 untuk dengki khianat pada orang lain.
Bagus.
Masuk syurga tau bila dengki khianat dekat orang lain.
Kahkahkahkahkah..


Dan aku tertanya2 juga kenapa penulis blog carutan jari ni busybody nak campur urusan aku..aku xpernah plak kacau urusan lepa..

Aku busy jaga anak..busy jaga laki..busy dengan bisnes online.. 
Maybe sebab aku ada life..

Lepa xda life..maka campur urusan orang la kan..xapa la kita bersangka baik.


Sekian.
Terima kasih.


P/s : pada customer kalau ada sebarang masalah boleh direct dengan saya ye sebab semua penulis carutan jari xada kena mengena dengan saya dan juga bisnes kecil saya. Cuma mereka maybe rumah xda cermin,sebab tu xmalu campur urusan bisnes orang.

Tq semua.

3 comments:

promises_promises said...

sabar itu manisss piyah...moga kau dpt buat europe tour pulak lepas nie..x jejas laa piyah.tgk muka tau dah piyah lagi comey aihh..apetah lagi kalau nk compare ngn size.jauuuuuuuhhhh sgttt syg...LOL

eRzA said...

npe msti wujud manusia yg dengki iri hati ngan kejayaan org len..aishhh geram bce...plg geram npe msti nak komen camtu kt pic anak org lain??? ape slh bb smpai nk tendang2?? bodo la org camtu..xyah layan la dia dik..

Anonymous said...

dia saiko.. baca blog dia pun dh tau cemane saikonya dia..

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016