17 April 2013

Wishlist : Fossil stella multi coloured stone watch telah menjadi hak milik SAFIYYAH OSMAN.

Heeeee...senyum sampai telinga.ni wishlist untuk birthday aku tahun ni...gigih la menyimpan duit.

Aku ni kalau nak apa-apa memang gedik2 nak..selagi xdapat,selagi tu aku dok berzikir xberhenti sebut pasal benda yang aku nak..

Aku ingat lagi,dulu masa form 3 aku ada berkenan tshirt long sleeve dekat cs..gambar tengkorak..baju tu warna hijau lumut mcm askar..time tu warna tu memang feberet aku..

Tiap2 weekend turun cs lepak..aku mesti p usha baju tshirt tu..pegang2..hahahaa..usaha simpan duit belanja sekolah sebab nak beli baju tu..last dapat juga beli...hehehe..

Bila dah dapat beli..aku keja ulang pakai ja..sampai lusuh..huhuhu

Ni jam stella ni,kumpoi duit..kumpoi sikit2..aku minta tolong wrose beli...dia study dekat australia...so murah beli dekat sana..RM350 gitu..dekat malaysis harga double..

Memula plan nak jumpa wrose..tapi masa xmengizinkan..dia pun pos barang..aku xpernah jumpa wrose..kenal dekat blog ja..

Aku takut2 juga memula wahahahhaa..so kami deal.. aku bayar dulu separuh.. RM300 sebab beli dua biji..dia pos barang..sampai dkt tangan aku..aku transfer lagi Rm300..

So sampai...alhamdulillah..terima kasih wrose...sorry la ye aku ada terselit syak wasangka.

Wrose bagi keychain sekali.i like!!hehehe

Aku ni bukan la orang senang pun..tapi tu la..aku kalau nak apa2..aku akan simpan duit..So duit aku untung tu aku tolong eli sikit..pastu aku horey sikit n aku simpan sikit.aku jeneh tiap bulan buat budget.

Aku dah up gambar jam dekat IG dengan fb..hehe..ada yang tanya mana nak beli sebab susah nak jumpa dekat malaysia...kalau sapa yang berkenan...try cari dekat amazon...lepa buat shipping sampai malaysia aku rasa..atau try usha dekat website fossil tengok...

Harga insyallah boleh dapar murah pada aku atau lebih kurang aku ja.

Bye.

1 comment:

Izzati Asyraf said...

wah..memang cantik jam ni..

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016