15 April 2013

Review :: fishes price lion ride.

Aku dulu masa adelia still xtatih lagi,aku plannak beli ke dia jumperoo.. sebab jumperoo ni dapat kuatkan kaki. Tapi asyik la tertangguh2...

So haritu...adeli dia dok berkenan fishes price lion ni...dok picit hidung menatang tu pastu gojet2..

Kesian la plak...so aku beli...sebab kebetulan ada budget lebih..

Sampai rumah,la2 tu juga abang ipar aku pasang..tapi tayar belakang xpasang sebab laju...
Adelia before ni masyallah punya penakut..nak tatih pun xmau...dok buat lembik lutut.dia gayat kot..

Now dah dekat 3minggu gitu dia guna lion ni untu dia bergerak dalam rumah..bukan main gembira..hahaha

Kesan positif yang aku nampak,adelia sekarang dah berani tatih..dah mau jalan bila aku pegang tangan dia..dah boleh stabilkan bada time berdiri lepas tangan.

Legaaaaaaa...xsabar tunggu dia boleh berjalan.happy aku bila tengok anak dapat belajar something dari apa yang aku beli.rasa berbaloi gitu..

So pada mak apak yang tercari2 benda macam lion ni,aku rekemen fishes price ni la..ada music n warna pun menarik.

Dia 2in1.boleh tolak dan duduk.so far adelia pandai tolak jala..tolak sambil joget.music dia ada dua..n ada suara katun gelak n cakap.

Sapa nak boleh pre order dgn aku..boleh tengok dekat sticky post aku ye.

Bye.

P/s : boleh follow keek aku ye. Ada video adelia joget sambi tolak benda alah ni hehehe..

Keek :: safiyyah osman
IG : safiyyahosman

No comments:

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016