3 April 2013

Awak, terima kasih untuk hadiah kali ini.

Alhamdulillah,kami selamat sampai ke malaysia kemarin pukul 7pgi. 9jam flight weiiiii..masa p sana 11jam..

Dan yang paling best gila,eli bagi something!!!hhehehe..aku kalau ikutkan dah dua bulan xpakai hf,sebab aku tunggu pre order iphone5 sampai..aku order dari ladynoe..tapi xda rezeki nak pakai iphone5 harga media..ladynoe refund duit aku,tadi lepas bangun tidoq eli terus ajak p beli hf baru yihhhaaaaaaaa...

Duit iphone5 ni duit eli..dulu dia yang beli iphine4s untuk aku..hehe ni kira hadiah dari dia juga la..cuma upgrade sikit hahaha

Kami p alamanda,singgah dekat digi depan dgn subway..terus eli suggest note 2 pink limited edition ittewwww...

Aku pun tengok macam berkenan,aku kalau hf aku nk camera dia ja dengan email hahahaha yang lain xkisah...terus jatuh chentaaaa dengan camera depab dia...kahkahkah..i suka snap gambar sendirieewwww so harus la suka!!! Hahahaa

Harga note2 pink ni mahal 100 dari yang biasa tu..aku beli rm2129 without contract..inc screen proctr..

Terima kasih la b sebab selama dua bulan tahan share hf dgn i..hhehee..i love u!!!waaaaa terus love u...dpt pahala wooo buat isteri seronok hahaha

Kental xkental selama dua bulan eli share hf dgn aku..dia guna sat2 ja..padal hf dia...huhuhu..

Walau xdapat pakai ipong..hati aku still rasa best sebab dapat note limited ni hehehe..

Tq sayang!!!anda suami hebat!!! :)

7 comments:

Mimy Hamid said...

untung la..tahniah...nak note gak....huwaa

ZYASH said...

Wah... seronok giler, dah la zai peminat tegar note 2.. tapi terpaksa sabar'n diri sebab $$$$...hehehe , student.., hope la dia tak keluar limited edition warna merah... (kang aku g jual tisu tepi jalan plak..hahahaha, nak kumpul wet punye pasal..)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak. taniah. rezeki tu. baiknya suami. hehehe. beli apa je kat Istanbul tu? bak citer sikit. hehehe. best gila kan?

-cinta soFiaSafiya- said...

terbaiklaaa eli.....

Mummy Damia said...

untungnya... izwa dah nak masuk setahun pakai hp yang boleh buat call n sms je...

nanakimie said...

wah syoknya:)

p/s: xsabar nak baca entry istanbul ni^-^

Aty_Fared said...

Inilah hp yg laki i nk sgt sekrg...tp tah kenape asyik bertangguh jer stp kali nk beli..nanti2 lah katenye..agaknyer nk kene tunggu hp lame 4 tahun tu rosak dulu kot br nak beli...huhu

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016