16 April 2013

Istanbul trip :Adelia adli dan Istanbul.

Adelia dekat sana agak cranky juga...maybe sebab xbiasa dengan perubahan cuaca n waktu dekat sana. Istanbul lewat 6jam dari malaysia. Aku pun dekat sana pukul5 6ptg waktu turki aku dah start mengantuk...kadang tidoq sampai jam 7pgi esk tu.huhuhu..


Adelia macam biasa,xtakut orang..mamat or minah turki dukung pun dia xheran..suka ja..aku seriau orang bawa lari ja hahahhaa..


Orang turki ni friendly...dok puji2 la adelia..subhanallah subhanallah...aku sengih jala sbb bagi aku..adelia xda la comey mana kalau nak dibandingkan dgn anak/baby turki...segak weiii anak2 lepa...


Tapi tu la..maybe itu salah satu cara lepa nak berkomunikasi dengan pelancong kan...pak guard..peniaga kedai ka apa..pantang berhenti mesti ambik dukung adelia... mak apak dia tersengih2 jala..



Meh la layan gambar adelia sepanjang dekat sana..xbanyak pun. Sebab dia banyak lena ja..dok dalam carrier.


Dekat sana adelia pantang nampak kucing..dia xmau p mana..nak duduk dekat kucing ja.. jenuh pujuk sebab bila kucing tu p kelain or kami angkat dia..dia nangis...jenuh gak la..kadang nampak kucing buat xtau ja..diam2 xbagitau adelia..hehehe...Dekat sana kucing jalanan bersih2..xkotor.
Suhu masa kami baru sampai 6c..hari ke-4 gitu suhu dah 26c dah...


Ni jala gambar yang ada..Semua dari IG ja.huhu..



























Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016