26 March 2013

ISTANBUL aku datang bersama suami terchenta & anak tersayang.

wahhhh gitu...hhahahaa..

malam ni insyallah aku akan fly ke istanbul selama 6hari.xtercapai dibenak otak aku ni yang aku akan sampai ke istanbul.semoga allah mudahkan segalanya...

kami plan benda ni awal tahun itu hari,walaupun allah duga dengan accident hari tu..syukur plan kami still berjalan dengan baik.pelan-pelan kumpoi duit.nak tercirit gak la kumpoi hahaha..


semua dah siap sedia,nama pun alhamdulillah xblacklist.adelia punya persiapan paling gempak..gabra juga nak bawa dia p..semoga kesihatan dia baik-baik saja sepanjang kami dekat sana.


aku balik 1.april ni..sat ja p..huhu..nanti i story morry ye..doakan aku selamat pergi dan kembali.

p/s:: pada customer yang nak order barang baby voleh order macam biasa..email aku atau PM dekat FB k..untuk yang nak order handbag boleh order macam biasa n buat payment full or half selewatnya 27.3.2013 ni..





bye.

10 comments:

D Yatie said...

wahhh... adelia ke instanbul.. mak pak adelia nt leh feeling2 lisa surihani ngn beto khusairi ye.. ;D

Mimy Hamid said...

wehooo bestnya....nak ole ole...hiksss...firdge magnet satu sis...ni nak order tau bukan free

Ros Anis Rusli said...

syoknyaaa piya!!!

Siti Nursyamimi said...

wahhh best nye piya..
akak nk kirim magnet fridge from Istanbul bleh?? hehe..

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, take care! leklok p jalan negara orang tu. insyallah, kami kat sini rindu nak baca entri akak tu. hehehhee :)

Nory Zoulkefle said...

bestnya gi Istanbul...

Nuriesya Nadia said...

Wah bestnya Piaaaa. Selamat pergi dan pulang ye. Nak ole ole. ^_^

ieda said...

bestnya piya.have a safe journey.enjoy ur holiday

nanakimie said...

wah,bestnya!adelia!nak ole2 istanbul,heeee....

deno said...

wah bestnya!!! selamat bercuti!:)

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016