5 March 2013

IKEA rocking moose. i like!!!!!!!!!

aku masa p ikea last month memang berkenan habis la dengan rocking ni... tapi tengok harga,aku terpaksa simpan dulu..sebab time tengok tu aku dah xda baget untuk beli barang shopping.baget untuk shopping dah kaw liaw..hahaa..maka tengok jala sambil telan ayaq liuq.


semalam aku saja google barang preloved...saja syok-syok..niat nak tengok play yard secondhand sekali...termasuk dekat blog totthetoys...


sekali tengok ada ikea rocking moose ni!!!!!!!tau dak apa yang aku lagi bertambah seronok????dekat ikea rocking ni harga RM159....tapi dekat toythetot ni harga RM79 only!!!!! xda cacat cela calaq balaq apa weiiiiiiiii...


OMG....ahahahhahaha.. terus ketaq pala..terus roger owner blog tue...lati pun baget untuk shopping ada xguna lagi.so beli....la2 tu gak transfer duit hahaha..takut nak hold kot2 sakgi orang lain dapat.


seronok wei...aku kalau nak apa-apa benda memang gedik-gedik nak...rasa puas hati gila ni..


now tengah tunggu barang sampai.



aku xkisah pun barang secondhand ka,barang baru ka...aku ni nak kata kedekut tu..ya juga..


aku jeneh kalau barang tu jeneh ramai orang jual, n ada orang jual murah,aku rela beli yang murah..wakakaka..contohnya baju bajan..


aku beli rocking ni bukan nak bgi ke adelia,tp nk deco bilik adelia.adelia pun jakun dok atas benda bergerak,dia takut.


syok la wei aku dapat murah rocking ni..rasa mcmna xtau..hahaha ..


ok itu ja nak share..


bye.

2 comments:

deno said...

kalau ke IKEA, naik rambang mata tengok brg2 cantik kan.... :)

SweetLikeWhat said...

tomei lah rocking tuh..
kalau dapat yang murah buat ape beli yang mahal..berjimat lebih baik..

hai salam kenal ;)

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016