26 February 2013

happy birthday nur adelia.

adelia dah setahun.

sat ja rasa.aku xda buat party pun..sebab dah plan benda lain.


cuma hari 24.2 tu aku buat la makan-makan untuk kami anak beranak sikit.

adelia xpernah makan nasi tomato lagi..makanya aku pun masak nasi tomato untuk dia..dia makan banyak juga..tapi jakun hahahaha..


maaf ye adelia,mak ayah xda hadiah istimewa nak bagi ke kamu.cuma dapat bawa kamu jalan-jalan jala..nanti kita p jalan-jalan k..tunggguuuuuu...suprise untuk kamu hehehe..


semoga kamu jadi anak yang solehah ye.selamat hari ulang tahun yang pertama sayang.xoxo.



tq pada yang wish di fb,intagram,twitter



p/s : intagram i @Safiyyahosman

8 comments:

Siti Nursyamimi said...

Happy BIrthday sayang adelia :)
hope jadi anak yg taat kat ibu n ayah ye..mmuah!

e k i n ♥ y u s r i said...

happy besday adelia
semoga jd anak yg solehah
amin

mOoN said...

happy bestday adelia.. :)

Aeen said...

happy birthday adelia...semoga menjadi anak yang solehah..:)

laskar pelangi said...

happy birthday si comel.moga jadi anak yang solehah:))

ctmah said...

happy birthday adelia =)

mama ila said...

heppy birthday adelia!!!! semoga menjadi anak yang solehah untuk mak dan ayah yer =)

nanakimie said...

epy belated besday adelia:)semoga membesar dengan sihat dan kuat^-^ comelje nasi tomato adelia,hehe....

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016