29 January 2013

Wishlist : Fossil stella multi coloured stone watch.

Xlama lagi birthday aku.now tengah dok usha jam..


Aku dah terjatuh cinta pada fossil stella watch.

Omg..





Cum gila wei...harga dekat malaysia RM570++ xsilap..tapi kalau beli dekat oversea murah banyak rasanya..


Sekarang tengah tunggu green light dari pihak yang nak tolong beli..hope aku ada rezeki..sambil-sambil tu aku usha dekat amazon...harga dekat amazon 115usd...lebih kurang RM350 duit kita..tapi tu belum masuk kos postage..


Aku memang suka jam yang jeneh macamni..sebab nampak smart...tapi eli dia xsuka..dia jeneh suka jam style baby g..tu pasal masa kawen dia bagi aku jam baby g tu..sampai sekarang elok lagi jam tu..

Tapi ni aku dah jumpa yang berkenan,terus la aku nak...hehe


Nak la hadiah untuk diri sendiri..aku ni jeneh kalau dah bekenan something..xyah kata apa la..aku usaha juga aih sampai boleh..hahahaha


Ni aku dah ketaq pala dah ni..OMg...hope ada berita gembira untuk aku...mihmihmih..


Tq la rose sebab dok xdok bagi gambar jam ni..terus aku jatuh cinta..terus aku meroyan..hahahaa..pastu terus nak beli!nak kumpul duit!!





Seeeeeee..betapa smartnyaaaaa..jatuh cinta wei..


Insyallah ada rezeki.jadi la hak milik aku.amin.

Safiyyah osman.

8 comments:

YanaHime said...

smart!...terbawak2 dlm mimpi ka piya? hihi!

deno said...

perghh... lawanya jam tu.. tapi bleh tengok je la.. mahal tuuu... deno pakai jam casio je... tapi tahan lama :D

safiyyah osman said...

Deno: aaa deno jam casio mmg tahan..berbaloi beli :)..

safiyyah osman said...

Kak yana: hahahaa...termimpi2 kak..slagi xdpt slagi tu la dok meroyan hahaa..

mRs mysarah said...

hai piya.. lama tak mengomen ni ha..

kalo tak silap akak kan design ni sebijik mcm adik ipar akak punya tau. yg beza cuma diamond dia tu kaler putih. dia beli dekat butik fossil sunway piramid. betul lah harga dalam 500 lebih. tapi memang cun. beli piya beli!! hehehe

safiyyah osman said...

Kak sarah p mana...lama xupdate blog suma...tu la nk beli la ni hahahaha..ketaq pala2 slagi xdpt hahahaha

~zuera~ said...

piya,search Butik RnH(Rahman&Haslinda) kt fb.rasa macam ada nampak jam ni rm490 all inclusive.tapi pre order la kalau x silap.

Anonymous said...

sy bli jam ni.kaler ijau.rm290 je.kt jualanmega.com

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016