17 January 2013

Wadihana islamic steakhouse,bangi.

assalamualaikum..


pertama kali makan dekat sini.tempat dia memang macam tempat orang kaya..hahaha..harga pun starting price dalam RM12-RM50 gitu..air pun harga xsilap dari RM4-RM10 gitu.

kedai wadihana nie deret dengan nasi ayam yati kot xsilap. aku p berdua ja dengan eli..adelia pun ikut juga. dari bulan lepas lagi niat nak belanja eli makan situ..dia kan suka western-western nie..aku nak masak sendiri xpandai..n xda tempat nak masak..


kami order :-

adelia acah-acah pandai hisap straw..
jari tue yang xtahan..
nyah sangat..
ahahahha

dia tengok mak apak dia minum guna straw..
dia pun nak guna..
-.-"
bagi susu ikut teat..
memang dia xmau..
terpaksa la buka..
adelia dah cerdik lebih dah lani..
hehehe

menu yang kami pilih.

seafood soup.
rasa macam mushroom soup.
sedap.
hat nie 10/10
sedap gilos.



garlic bread.
aku tak tau motif aku order garlic bread..
ahahaha
tp xsampai 2minit licin.
hewhewhewhew



ni bahagian mana ntah..
xingat dah.
sedap eli kata.
sos dia paling sedap.



ni aku punya.
ayam dengan nasi.
nasi dia rasa macam kosong sikit.
ayam pun just nice.
ayam dia rebus dulu kot.
so dia terbaik sebab ayam dia rasa kosong juga.

sos dia kita boleh pilih.
sos memang sedap.
kami ambil dua sos.
black pepper dengan mushroom.
dua-dua sos terbaik.

total makan dekat sini RM70 xsilap.
ok la..
portion besar.


makan just nice.
dia ada pizza yang kita order depan mata dia buat.
nampak macam sedap.
nanti nak p try tengok.


itu saja.
byeeeeeeeeeeeeee.

4 comments:

sea_lavender said...

tgk adelia pegang straw tu la tak tahan hehe comey.. :D

D Yatie said...

terbaik la adelia...hihihi.. nasib baik adelia tak mintak makanan yg mak pak dia makan...hihihi

mama irfan said...

anis pon penah makan apa yang piya order kat kedai ni... kebetulan kan? haha... tapi anis suka ayam n nasi tu... anis pon amik tu... ayam dia just nice kan? entry sal restoran ni kat blog anis pon ada....

piya, nanti try plak makan kat area umah anis.... sedap ooooo....

http://mamalurveirfan.blogspot.com/2013/04/restoran-tomyam-kung-presint-diplomatik.html

Amirul Faiz Abd. Razak said...

Rasa nak makan kat sini, sedap nampak.

RinganTangan.com

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016