iklan berbayar. 50/month






Rugi sapa-sapa yang tak try produk Felinna inchloss & Fellina Vit C.








Aku dah masuk sebulan juga guna produk fellina ni...sapa yang pernah beranak,memang akan jadi fanatik gak la bab kurus..hehehe..



Aku still on makan jamu maktok,pakai korset PB...now aku tambah produk Fellina pulak.



Walaupun orang kata mahal produk fellina..tapi bagi aku TAK MAHAI.gila apa satu krim tu besaq gabak kot..tahan lebih dari 3bulan.now aku pakai sebulan pun dok ada banyak lagi.
Aku tiap kali pakai,aku picit sikit ja(refer gambar) tapi aku buat 3kali-2kali picit.








Aku pakai bersama-sama dgn korset PB ye dan aku pakai tiap kali lepas mandi.tapi kadang tu skip juga tak pakai sebab lupa.tapi tiap kali pakai korset memang aku akan sapu.




Petua nak bagi krim ni meresap elik dekat kulit.seeloknya kita bagi bahagian yang kita nak sapu tu basah dulu....kira macam basuh atau lap bahagian yang kita nak sapu tu dengan air.agak sampai liang roma terbuka macam kita mandi..pastu sapu.
Tapi jangan la p sapu time badan/bahagian badan basah-basah. Atau paling senang sapu time lepas mandi.




Ha time tu baru meresap elok,dok dalam 3min dah rasa krim tu bertindak.pada yang xdak korset,p beli wrapping hat plastik tu..lepas sapu wrap..biaq sampai berpeluh-peluh.insyallah lagi mujarab!



Aku pakai sebulan memang nampak kesan.kurang la dalam 3-4inci...walaupun aku makan serupa naga hahahahha..




Aku ni badan xdak cutting,pastu macam tepi pinggang tu macam ada isi lebih..memang perasan kata ada kurang..ikut hati nak snap ja..tapi xmanis pulak huhuhu..




Tapi try la cara aku ajaq,insyallah lagi nampak kesan.tambah-tambah masa wrapping tempat hat kita sapu krim tu pastu buat senaman or sit up..perh! Memang membuak2 la lemak terbakar.



Aku sapu 3tempat,

1.perut.
2.lengan.
3.paha.



Try la jangan sayang duit.krim ni nak kata panas terok sampai rasa pijat tu dak la..just sedang-sedang.picit macam aku picit tu sudah..jangan la jadi bijak pandai p pijit besaq duit lima kupang tu..satu part aku picit dua kali ja..kadang-kadang 3kali picit(refer gambar di atas)




Yang bestnya krim ni xdak bau yang xbest..kira orang xakan tau pun kata kita pakai krim pecah lemak...xdak bau halia ka apa..
Cuma pesan aku,bila sudah sapu cepat p sabun tangan ok.
So far memang nampak kesan.hehehe..syok gila la.berak pun senang.kentut tak payah kata la..hahahaa..



Now aku ada complete set.jamu maktok,krim fellina,korset PB!pheww...lengkap!cuma sekarang aku nak disiplinkan diri.xmau skip-skip.



Aku ada ukur guna tape ukuq..sekali baru perasan gambar aku ukur buah mula nak pakai tu dok dalam lappy..tadi ukuq dekat rumah hazana ,bahagian perut tinggai 32inch ja..hehe..sebelum ni perut aku gabak dalam 35inch gitu..memang ngeri ok tahap kebuncitan aku..lega wei lega...



Lepas tu dekat bawah dagu pun aku sapu.tapi sapu light-light jala..sapu lepas tu urut keluar dan tepuk-tepuk bawah dagu tu dengan belakang tapak tangan.buat la 2min lebih kurang.kesan lambat la sikit,tapi rasa best hehehe.



Fellina inchloss ni kena letak tempat tinggi sebab xboleh langkah.sebab di bacakan ayat al quran.



Lelaki perempuan boleh pakai ok.aku xbagi eli pakai hahaha..biaq dia buncit sebab i like! Hehehehe :p



(Gambar akan di update kemudian ye sebagai bukti)



Fellina inchloss ni harga satu botol besaq gabak tu rm75,kalau dua botol RM145 FREE POSTAGE.



Habis cerita pasal fellina inchloss.


Now continue pasal utk vitamin c felinna plus pure collagen 5000mg.


KANDUNGAN UTAMA:
*Kolagen marin - Sumber berkualiti premium yang mudah diserap badan, bertindak sebagai agen antipenuaan yang turut memelihara kekuatan tulang/sendi, kuku dan rambut serta mengekalkan keanjalan dan tekstur kulit agar kekal lembab, halus dan sihat bercahaya.



*Glutathione - Mencerah, menyamaratakan tona kulit serta menyingkirkan toksin dan radikal bebas di dalam badan, seterusnya mengurangkan kedutan halus, noda2 hitam dan pigmentasi.



*Vitamin C - membekalkan nutrisi untuk kesihatan tubuh secara keseluruhan, komponen penting untuk mengoptimakan peranan kolagen dan glutathione di dalam badan, memperbaiki, merawat dan membantu pertumbuhan sel2 baru lebih cepat selain menghapuskan masalah kulit kusam dan jerawat juga melambatkan proses penuaan pramatang.


*Ekstrak sitrus - mengandungi antioksidan yang menjauhi kerosakan sel kulit akibat pencemaran persekitaran, radikal bebas dan sinaran UV, mengurangi risiko kanser kulit, memudarkan parut, bersifat antibiotik dan antibakteria yang menghalang iritasi/jangkitan kulit.



KHASIAT DAN KEBAIKAN FELINNA VIT C
- Mengatasi masalah kulit dari dalaman
- Mengurangkan masalah jerawat dan dark spot
- Melicin dan menegangkan kulit
- Mengurangkan pelbagai masalah kesihatan lain seperti
-Mencerahkan kulit secara semulajadi
-Mengurangkan lingkaran bawah mata




Aku makan baru habis sekotak.sekotak ada 30biji.kalau ikutkan cukup untuk 15hari ja sebab kena makan dua biji shari.tapi oleh kerana aku berjimat cermat,maka aku makan sehari sebiji.




So far paling aku nampak kesan,adalah dekat parut bisul aku.sapa budak poli satu kelas dengan aku,tau kan aku pernah jadi bisul terok dekat paha..hahahahah..jalan capik dekat bapa lama..




Ok parut bisul tu sebelum aku makan,memang dia still dok keluar macam nanah tau..tapi lepas aku makan hillllaaaaannnnnggggg wei...bukan nanah tu ja hilang,parut aku jadi cerah!!!!!!kalau dak jadi hitam!



ha lagi satu,tau dak bekas garis-garis dekat perut sebab pregnant haritu jadi cerah...kalau dak eli dok kutuk kata cakaran harimau..hahaha..ni 30hari makan,memang parut tue jadi cerah...parut-parut lain macam kena minyak panas semua terus hilang...xcaya??try tengok....bila try baru tau yang aku bukan sembang bohong...



cuba weiiiiiiiiiiiiii..xrugi!try sekotak..pastu boleh judge apa aku tulis nie..hhihhi..sebab memang berkesan!
Serius aku nak continue lagi makan vit c ni..dan lagi satu mata panda i pun kurang banyak...hehehe...suka gila la aku dengan produk fellina ni...




Jeragat dekat muka aku ja lambat sikit.yala jeragat kan susah nak hilang..kena continue..tapi xpa..aku suka sebab even jeragat lambat nak berkesan,tapi kulit muka aku jadi merah-merah macam pakai blusher hehhee...suka ok bila dia jadi merah-merah gitu..huhu..Vit c kan salah satu cara untuk cerahlan kulit..dan bagi kulit nampak glowing..mihmihmih..



Ni gambar lepas 30hri aku makan vit c fellina.aku pulak jeneh xmakeup bila keluar..bila jadi muka nampak glowing macam sekarang ni rasa syok la...huhuhu





30hari makan vit c fellina.



Ni gambaq masa 12hari makan vit c fellina..






Berbaloi-baloi oi aku makan.hehehe..jangan jeles...huhu
Pada yang berminat boleh terus contact kak pn.lieza.
utk Combo Fellina Vitamin c with pure collagen + Inchloss
1 vit c + 1 inchloss = RM155 free postage
TERKINI :- promo smpi end sale ni..combo lotion felinna + vitamin c felinna (pmcvc) = RM130..hrga biasa RM160..valid smpi 31.12.2012..
Boleh terus contact akak lieza ye.
Fb : Pn Lieza
Type dekat fb sejibik macam aku tulis ok.









Selamat mencuba!!!