12 December 2012

Lace shawl dari Hijab&such yang murah dan osem!








1st time aku pakai shawl jenis lace ni...sebelum keluar dating harus test style mana yang aku nak pakai..hehehehe..



Aku dok besa pakai shawl style besa-besa ja..pastu haritu husband kata xelok..sentap i tau..dia kata muka aku nampak kecik...aku tengok nampak besaq ja..hahaha..pastu sesaja la try pakai style dok besa aku pakai...








Mihmihmih...adelia pandang ja mak dia dok snap gambar sendiri..kahkahkah..
Style ni la yang eli kata xelok... T_T..




Shawl hat yang aku beli semua aku dah bagi mak.kecuali yang ini..sebab cantik,pastu nampak macam kaya..hehehe..



Pastu aku gedik-gedik buat style hana tajima uoll..hahahaha..1st time ni aku try buat...nak tengok nampak cun ka dak...



Rupanya lace shawl ni sesuai juga buat style hana tajima ni...maybe sebab kain chiffon ni style berat..atau pun orang kata style jatuh bila pakai...so memang rasa selesa...dan terletak elok ja atas kepala..




Wah gitu...lama dah xsyok sendiri hahahaha..




Lace ni panjang ye anak-anak.memang buat style macamana pun shawl ni tutup dada..




Nak tengok shawl ni panjang mana???



Panjang lebih kurang 1.8m..material kain adalah quality chiffon..




Lace yang ada dekat shawl ni kira just nice..xpanjang sangat xpendek sangat...kira cun la...







Bab harga pulak..aku kan jeneh suka hat murah..hahahaa..so harga mesti la murah gilllllaaaaa..sebab banyak online shop aku tengok harga lace shawl lepa mahal..atas pada RM50...




Lace shawl ni boleh dapat dalam harga RM47...INCLUDE POSTAGE ye...
Murahkan???..



Serius kalau beli..memang puas hati sebab kain chiffon dia memang kain chiffon yang xjarang...pastu style bila pakai kita pin..dia nampak kemas sebab kain berat n jatuh...kira berbaloi la dengan duit..



Murah,material best...
Mana nak dapat shawl macam aku???








Boleh serbu ramai-ramai online shop:: hijabandsuch.blogspot.com





Atau boleh juga terus email ke :: hijabandsuch@gmail.com


Lace shawl ni custom made ok..boleh demand nak colour apa...kot ada idea nak match warna lace dengan warna shawl pun insyallah boleh request..apa-apa pun boleh terus email pada lepa..


Warna purple macam aku pun cun..serius cun..lace dia warna putih silver lebih kurang..


Hijab & such ni juga ada jual tudung dan shawl lain juga...macam-macam koleksi ada..dan harga memang mampu milik..


Cepat serbu or email tau... Aku berani sure 100% memang puas hati.







Byebye..
Safiyyah osman.



.

2 comments:

MiYOKO SuKi said...

comei tui piya niii...pandai promote lk tu..hihihi...nk try order gklaa..

~@ql@!)y~ said...

Macam mane nak order ye sis??

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016