13 November 2012

Hidden wedges sneakers SKCH+3

Aku sekarang tengah ciwi kasut baru hahaahhahahaahaha...


Kasut ni aku beli on9..beli dari amazon.kebetulan kawan adli nak p US.so orang sana pos p hotel yang kawan adli duduk tu ja.


Seronok weeeiiii...dah la minat lama dah..sekali husband jumpa kasut ni...harga bawah dari 100USD..aku beli dalam 95usd gitu ja termasuk postage.kira duit malaysia dalam RM291 lebih kurang..


Haritu kebetulan p mid valley,ada butik skechers ni..aku cari juga la design kasut yang aku nak tu..tengok poster ada design tu..so tanya dekat promoter dia..


Rupanya kasut yang aku beli,dekat malaysia nan ado...tahun depan baru masuk malaysia..itu pun xsure bulan berapa..budak promoter tu cakap maybe dalam bulan januari paling awal...


Harga lagi mahal dari aku beli..dalam RM400 ke RM500 gitu...kira jadi double harga dia kalau dekat malaysia.


Kalau ikutkan aku nak kasut isabel marant..sejibik macam ni juga...tapi lagi mahal padahal design,warna sama..material xsure sama ka dak...tapi dah boleh dapat hat murah..beli jala... Hehe


Ada yang email tanya kasut aku beli mana nak dapat.harap menolong la apa yang aku cerita ni ye...


Kalau nak boleh cari dekat amazon.pos mai malaysia boleh aku rasa..


Now dah lega.best gila bila dapat apa yang kita nak...guna duit sendiri lak tu..husband belanja duit postage.. :)


Kasut ni sebenarnya bukan sneakers biasa...dia cutting high cut sebab dia kasut wedges...automatik bila pakai aku jadi tinggi..hahahaha..



Serius berbaloi beli..rasa sedap gila..berbaloi aku dam Rm291..rasa sayang nak pakai pun ada..hewhewhew...


Nanti p honeymoon nak melaram! Hehehhee..

Bye.




No comments:

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016