1 November 2012

SAS Restoran Ayam Kampung ,sedap ke?????

First time makan dekat SAS ni...sebelum ni tengok dari jauh ja.sebab ayam kampung kan mahai...


Tapi hari masa balik dari buat passport tu saja singgah giant nilai,SAS restoran ni dekat dalam kawasan giant nilai.


P masuk dalam kedai dia..perhhh!!!cantikkkkk...ada gazebo dalam kedai dia dua bijik..kira not bad la deco kedai dia..tapi dalam hati xharap makanan dia sedap pun..


Dia ada menu untuk makan tengah hari,ala-ala kita masak dekat rumah..ayam pedas ada,masak sambal ada..macam-macam ada...masakan thai pun ada.


So aku pilih set asam pedas ayam.ada asam pedas ayam,ulam n sambal,nasi putih,air sirap.

Masyallahhhhh..bila makan..sedap weiiiiiiiiii...asam pedas dia memang marveles gila!!!..pedas!!..memang kick habis la...sambal belacan dia pun best.


Masa makan tu memang rasa berbaloi gila la makan.set aku tu rm9.50..cuma ayam dia bagi tu sikit sangat..isi pun dah xda...itu jala yang kureng..


Husband lak makan tomyam campur,nasi putih,telor dadar dgn air teh o ais.


Tomyam dia harga RM6.90..sekali mai gila banyak seafood..sedapppppp..u udang pun banyak..sotong banyak memang berbaloi la dengan harga.sedap n pedas lak tu..


Bagi aku makanan dia 5/5 la..memang sedap..tapi ni ikut mulut aku la..orang lain aku xtau..tapi memang berbaloi la.


Kedai pun bersih,toilet bersih..makanan cepat sampai.kami makan untuk dua orang dalam RM20 gitu...


Sapa dok area nilai or sepang boleh la try.

No comments:

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016