9 November 2012

Nasi arab al-zahrah yang marveles!

Ni kira kedai feberet kami suami isteri.selain dari saba cyberjaya.


Al zahrah ni dekat dengan inti college nilai.bagi aku sedap nasi dia..salad la..cuma sambal dia tu xboleh lawan sambal saba.


Masa bulan puasa haritu memang 3 4kali kami p berbuka dekat situ.servis dia pun ok.xcepat sangat xlambat sangat..


Makanan dia selambak!..harga murah.
Macam semalam aku makan nasi ayam apa ntah..lupa nama RM10 untuk 1/2 ayam.husband makan mandi lamb rm12 kot...

Air macam biasa..gelas panjang RM4..salad dia sedaaaaappppp...tapi harga tak ingat dalam RM8 gitu kot..


Salad dia tu ada tomato,timun,salad ke apa nama ntah sayur tu..sedap gila.


Adelia ja xmakan apa-apa heeee..dia dok qalit tengok uncle-uncle arab tu..xsenyum langsg serius ja..


Masa makan ni..ada la sorang budak bawa adik dia besaq 2thun kot..budak tu teringin nak main dengan adelia.


Tapi tu la..aku dengan husband kan dok makan jadi xselesa..sebab budak tu macam dok bersin n batuk ke adelia...


Last abg dia datang ambik sebab budak tu dah take over bumboo seat adelia.husband makan punya laju la sebab nak ambik adelia.


Lama gak budak tu dok dekat atas meja kami..dekat 15mimn..si kakak yang dukung tu rasanya baru sekolah rendah.


Aku tak kisah pun sebenarnya..tapi sendiri guna akal la..orang nak makan...si anak duk duduk atas meja org nak makan..apakah???


1st time berhadapan situasi macam ni..huhuhu..


Meh layan gambar..nasi yang warna oren tu aku punya.selambak kan?..makan separuh lagi separuh tapau.

No comments:

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016