17 November 2012

Chili's gril & bar restaurant mid valley.

Hari tu lepas p ambik jamu mak tok dekat zana,husband bawa lepak makan dekat chili's..memula cari teppayaki...tapi xtau dekat mana..belasah ja la makan dekat chili's..



Chili's xbest sangat...best lagi TGI...portion TGI lagi gabak..hahaha..


So hari tu aku makan..bbq beef ribs&chicken..ada nasi...ada jagung..ada air asam..air asam dia sedapppp tapi potong stim sebab dia buh black bean..ala-ala makan air asam dengan baked bean..sumpah potong stim!


Beef ribs tu dah sedap..ayam dia pun sedap..sos bbq pun marveles..nasi pun best..menu ni harga RM47+ gitu...licin la makan..xabeh sayang weii hahaha..walaupun aku pakai PB..


Masa makan memang seksa weii..dia macam tersekat xturun.. T__T.last aku makan rib tu sikit yang lain husband makan...nasi dia ciput ja...so boleh la habiskan..PB memang sangat membantu utk kita makan dengan kadar yang sikit.



Husband order beger...sedap juga..cuma xjuicy...tapi boleeeh la...berger dah lupa nama...harga dalam RM25 gitu xsilap...



Minum kami belasah coke ja...dua orang makan ngam-ngam RM100...makan sekali sekala boleh la..makin selalu guguq rambut hahahaa..



Adelia sepanjang masa kami makan behave ja..bagi dengaq lagi ABC terus diam membisu.fokus.


Kami lepak dekat luar..dekat sofa ..so senang la nak bagi adelia meniarap.makan pun aman.


Meh layan gambar meh hehehe..


Bye.

No comments:

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016