20 November 2012

Aku dah selamat sampai.

assalamualaikum..


Yihhhhaaaaaa..aku dah selamat sampai dekat bandung.gila betoi taqa nak sampai bandung keraih juga la dalam van..aku turun di jakarta.dari KL ke jakarta 2jam..pastu dari jakarta ke bandung 3jam!!!!


Highway nak kebandung jem macam taik!!!heran aku...yang bestnya dekat highway dia xda sebijik pun moto..hahaha..pastu orang indon jeneh bawa kereta nauUbillah....kaw2 punya bawa..tapi xaccident pun..hebat woooh..hahhaa


Aku mai bandung sat ja..3hari sajo...21hb dah balik malaysia..nanti aku share la serba sedikit pasal trip ni k...aku ni travel berbudget...hehe..


Aku cari hotel yang murah,xnaik supir tapi naik teksi..jalan kaki...makan sekali sehari...malam makan ibrahim..kata buget..harus lerrr hahhahaa..aku bawa untuk shopping 1k lebih..tiket flight free just bayar airport tax ja..


Nanti wa share sama lu orang ok..


Bye.
Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016