30 October 2012

My wishlist :: Skechers Women's Plus 3-Raise Your Glass Sneaker

Serius aku tidoq xlena pikiaq pasai sneakers nie.huhuhuhuhu..


Sapa yang follow intagram aku mesti perasan yang aku ada upload gambar kasut ni dari 2bulan lepas.

Macamana aku boleh berkenan?..aku ada follow blog sorang perempuan indonesia yang gilakan kasut.sekali tengok dia ada upload sneakers yang style high cut..terus jatuh cintaaaaaaaa..aku pun google lerrr.....macam-macam brand aku jumpa.

Husband suruh beli brand reebok macam yuna.tapi aku xberkenan..xcamtik pun reebok yang yuna pakai...


Google memula aku berkenan dengan brand steve madden..dekat KLCC ada butik dia..kasut tu ada dalam intagram aku..studded sneakers nama dia..harga RM800...masyallah berkenan.nak ja kumpoi duit beli..kumpoi tetiap bulan 2rat..4bulan dah dapat..hehehe ..tapi husband xbagi lerrrrr...

Google lagi....last aku jatuh cinta..dengan sneakers isabel marant...serius lagi cantik.tapi mahal nak mampuih..

Start dari 2bulan lepas aku memang dok meroyan nak kasut ni ja.setiap minggu google tengok..hahahahaa


Aku kalau dah start suka something memang akan try dapatkan.dan semestinya guna duit sendiri.hehhe..tapi kalau husband nak belanja lagi ok lerrr..heheheh


Isabel marant xda butik dekat malaysia.so kena beli online.harga RM235USD..tapi aku tengah gigih cari harga bawah 200USD..so jumpa la brand skechers.design sejibik macam sneakers isabel marant itteeewww..


Husband pun semangat tolong search bagai ke aku.


Harap dapat ler sneakers idaman aku ni...


Begini la rupa bentuk sneakers ittewwww..


P/s : harapnya tiada la sesapa yang butturt pasal wishlist aku ni.. Sebab jangan risau..aku beli xguna duit laki hg jauh sekali duit hg. TROLOLOLOLOLOLLLLLLLLLLLL

13 comments:

fifi tiez said...

Material dia omg cantiknya.tp i x reti pakai kasut gini..kaki berpeluh.rasa x selesa.almaklumlah..kaki i besar mcm gajah..

Mimy Hamid said...

smart giler seh...phewwit

~ NANA ~ said...

sesuai dgn piya...kalau nana yg pakai, mmg kelakar la sbb dh terbiasa pakai heels...hehe

luvDriGhtOne said...
This comment has been removed by the author.
luvDriGhtOne said...

srius smart!ssuai utk hot mommies

luvDriGhtOne said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

salam kak,
akak beli kasut ni online ke kat kedai..?
sbb kedai sketchers ni ada akt msia..n harga dia berapa??

safiyyah osman said...

Anon :: akak beli dkt website amazon...tp xshipping ke malaysia..shipping ke US..kwan husband tlg bwa blik..klu beli dkt sana dkt rm300 juga +kos postage..ritu ada tny dkt butik dia dkt mid ka mana ntah..dia kata masuk malaysia bulan jan 2013..hrga maybe double kot dlm rm5-600.

Nnti blan jan ni try p usha tgk ok :)

rianaLovE said...

Hi...I pun tgh meroyan isabel ni.hmm agak2 kat website der tu boleh percaya ke.btw mind share the link?its in USD kan...

safiyyah osman said...

Beli dkt amazon or ebay...

farah said...

Alamakkkk! Fav I jgk laaa....camne I nk beli? Bleh recommend tak kak?? Plssss..email kte fara_pg@yahoo.com

farah said...

Salam kak...kita minattt sgt kt kasut ni...recommended plsss kt mne nk beli..

farah said...

Alamakkkk! Fav I jgk laaa....camne I nk beli? Bleh recommend tak kak?? Plssss..email kte fara_pg@yahoo.com

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016