10 October 2012

Mega andalas punya cerita.

Mega andalas ni company kawan eli.baru bukak.so hari sabtu haritu dia ada buat makan-makan.

Kami gerak dari rumah dah lewat.petang baru gerak.malam tu nak singgah reko pulak sebab nak hantar barang yang cus beli.

Sampai dekat andalas mega tu terus serbu makan. Huhuhuhu..

Aku sekarang ni diet pun entah kemana.nasi memang xmakan tapi makanan kabo yang lain kadang aku TERambik juga.

Malam tu ada roti jala,bihun singgapore,rojak,kek,puding,cara berlauk.

Yumyumyumyum...

Aku makan semua. Haahahha..

Sedap.

Aku p sana pun semangat.dengan berbaju kurung lagikkkk.

Memula tu aku pakai selendang biru light tu... Konon rasa macam match la dengan baju kurung aku tu.

Husband tengok dia suruh tukaq tudung.tapi dia xkata pun pasai selendang tu xkena dengan baju.

So aku pakai. Masuk kereta,kunci pintu rumah dah.husband dok panas enjin.

Aku ambik camera dok camwhore dengan adelia.sekali aku tengok gila buruk!memang xkena langsung dengan warna baju..

Selamat husband xjalan lagi..

Aku : "b..sat2 i nak masuk tukaq tudung..buruk laaaaaa"

Dia : masuk la ..p pakai tudungbiru yabg bawal tu..

Aku bagi dia pegang adelia.aku masuk rumah tukaq.fuuuuhhhhh selamat.

Tudung yang kedua ni nampak la cun sikit.Huhuhuhu...

Selamat dapat laki yang cool...hhehehe..dapat tukaq tudung.

Adelia pun apak dia yang siapkan.sebab tu warna headband dgn baju sama.kalau harap aku...memnag harap maklonggggg ler...aku bagi ja pakai yang mana ada.xada yang nak match2 ni ..

Apak dia bab match baju dengan headband cerewet.baju,tight,headband mesti match.kalau x apak dia xpuas hai. Selagi xpuas hati xleh hang out.

T__T

Meh layan gambar..


P/s : kepada ijat a.k.a owner mega andalas good luck tauke.semoga bisnes maju n boleh kawen. Hehhee

Tata.


Bye.

2 comments:

Cik Zaniff said...

comel adelia..look purple..hihi

Nieyl said...

tomey nyer adelia...

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016