12 October 2012

Diapers bag baru.

Diapers bag ni mak yang bagi.cantik la pada mata aku.besaq...kira boleh sumbat banyak barang adelia.

Aku botol susu,thermos pun sumbat masuk sekali dalam ni hehehe.

Dalam dia kosong macam handbeg biasa.

Brand pun biasa,dari siam sana.mak aku beli dari kawan dia.satu beg RM25 only.murahkan?..

Cantik lak tu.berbaloi.

Sekarang ni dok ada 3beg untuk barang adelia saja.

Satu bagpack.ini husband yang akan guna.bagpack ni kami beli yang besar,so agak gabai.masa beli RM90 kot xsilap.ambik by hand dekat putrajaya.

Satu la straw bag kitty..beg ni even nampak kecik tapi setakat barang adelia tu memang cukup.bag ni mahai la juga.RM50..aku beli online.

Beg ni dia macam beg kait dengan rotan.smart la bagi aku.comey ja hahaha..

Satu la beg terbaru ni la...

Bila ada beg baru,beg lama dilupa kan..huhuhu.

4 comments:

puan.mila said...

comel..cute je beg tu..

Rinah said...

kawaii gitu.. dengan reben besar.. hehehe

Mimy Hamid said...

comel sesuai ngan mak adelia..auwww

aimaniman said...

salam kenal dan dofollow sini..

akak pakai beg tesco / giant je, lagi banyak barang dapat dimasukkan nak hantar ke bs..

tapi beg hitam tu serius cantik,...

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016