25 October 2012

Berhati raya di sepang.sedddddiiiiihhhhnyaaaa..

Kali ni hari raya haji aku xdapar balik.kalau tidak memang nak balik.nak balik 21hb haritu..dah plan nak duduk sampai 31hb..


Sekali husband ajak p bandung.terus berubah semua plan.xjadi balik 21hb...tapi akan balik pada 30hb lepas balik pada bandung.

Sedihhhh...sebab melepas la nak makan sup gearbox dengan sup tulang mak.

Selalu kalau balik,aku akan follow ayah dengan mak sarimah p rumah orang yang buat open house...makan sup daging,sup geaebox,sup tulang.

Dapat makan jeli2 dalam kaki lembu tu..sluuuuurrrrrrppppp...sedapnyaaaaaa..

Tapi...melepas... :(


Pada yang balik kg,selamat bercuti dan selamat menyambut hari raya korban.

Makan daging ingat- ingat ler ai k..hehhee


Tata.

2 comments:

Mila Ahmad said...

tapi dapat p bandung kan best jugak :)

deno said...

sabar ya mama adelia.. xpe la.. papa adelia dan adelia ada kan... deno cuti 3 hari je.. pastu admit balik... huhu.. sedih jgk tp takpe la... nak baik punya pasal.. huhuhu :)

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016