17 September 2012

Kisah silam suami,isteri patut ambik tau atau tidak?

Semua orang ada kisah silam.. Kita mana oleh lari dari kisah silam..

Aku dengan husband ada gak share- share kisah silam masing- masing.

Tapi part kisah silam aku husband tak port sangat pun. Jarang la dia tanya.

Tapi pasal kisah silam dia aku port hahaha... Aku suka tanya... N husband pun akan cerita.

Pongpangpongpang cerita hehe.. Syok dengaq... Pasal ex-gf dia la... Pasal hangout dia dengan kawan-kawan dia dedulu la...

Macam-macam la dia cerita...

Tapi aku dengar xsampai la aku feeling sakit hati ka apa..

Sebab benda lama kan..just dengaq for fun ja la..

Tapi aku rasa xsalah pun nak tau pasal kisah silam husband kita...

Tapi kalau orang yag jenis nak sentap bila dengaq better tak yah dengaq la...hehe sakgi tidoq tak lena plak..

Baru-baru ni aku balik kampung, ntah macamana masa berenti dekat simpang terjumpa ex-bf aku..

Aku,adelia dgn husband dalam kereta,mamat tu atas moto.. Aku persti lama... Last aku perasab tu ex-bf sku..

"b... U nak tengok dak ex-bf i?haahaha"

"mana-mana?"

" tu y nek moto tu..."

" haram...tak style langsung ex-bf u hahaha... Klu u kawen gan dia mesti anak xcomel"


Hahahahhaahahaha.. Sungguh tinggi imaginasi beliau... Huhu

" tu la selamat i kawen dgn u... Klu dgn dia xtau la... Mesti merana hidup i, tq sebab ambik i jadi isteri u.."


Kahkahkah dan-dan aku touching... Hehehe...


Dah melalut dah nie...

Now aku dekat kampung nie... Bercuti. :)


Tata.

2 comments:

fifi tiez said...

Sejak kwen ni,suami dh warning i awal2..tak nak amik tahu pasal kisah silam masing2.sbb masa kapel dulu,salu share pasal ni,kitaorg end up gaduh sbb i kaki jeles.haha.

YanaHime said...

hikikhik! Sungguh mendalam komen hubby piya....sama mcm kak, yg husband pya ol story kak ambk port sbb collection bleh bt katalog....tp yg best, sblm nikah dgn kak, semua dia cerai....kak jd gf tunggal

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016