2 August 2012

NURSING IN PUBLIC,adakah anda malu???

assalamualaikum.. hye peeps.

so far,aku tak rasa jangal pun..or rasa malu..tapi aku rasa best...rasa urban gila.ahahaha..start aku beli nursing cover 1st year nie memang tahap konpiden aku nak NIP tu jadi tinggi.^__^






nursing yang aku pakai nie bagus.
sebab boleh outer luas dia.
so baby tak rimas.

nursing nie cover sampai belakang.
brand 1st year.
harga dalam 49 ke 50 kot.


sejak aku beli nursing cover nie..
memang aku dah tak segan nak nip.

rasa xrisau dah.
lagi pun warna hitam.
bila hitam tak tarik perhatian orang sanagat.

so sapa yang belum beli..
or nak tukar dari nursing lain ke brand lain..
boleh try nrand nie..
beerbaloi.


tata.

9 comments:

Cheyan said...

Eeee comeiii..I ada tp yg poncho dr autumn..tp agak susah skit nak pakai..n kecik..

veesakura said...

same here. me tak kisah pon nak nip kat mana2. asalkan dah time nyusu and Hussein lapar, laju jer akak bagi.hahaha!! ala, bukan nampak ape pon. dah cover baekk punya kan :)

tam said...

Brand pe ye....kt ne bli.. :).

CikNaa said...

ciknaa nak cari jugak la :)

tam said...

Ne bli nyer piya.....?brand pa....

Zie said...

dah baby lapar memang dah tak malu dah... selak ja. cover dgn tudung...

mRs mysarah said...

akak dh jarang guna nursing cover sebab Hafiy tak berapa nak duduk dalam. dia suka selak2 tarik2 kain. menggelabah okayyy takot nampak hahaha

umairaharis said...

da xbole order romper lg ke??
sy cari entry dye xjumpe pown..

aTy _faRed~ said...

aty tak kisah nip..asalkan terlindung dan tak napak aurat.. pakai shawl..tapi nak gak beli nursing cover macam awak nyer ni..nampak cantik n mudah...:)

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016