Obento.

assalamualaikum.. hye peeps.


aku dah start gila barang bento..tsktsktsk..
so sekarang memang tengah gila beli bento's stuff..
p daiso..beli on9..

ya allah,aku punya semangat gila..
plus rambang mata-mata.
T____________________________T

macamana aku boleh gila nak berbento bento nie?
aku dah pernah buat entry pasal nie..
aku suka baca blog seorang kakak nie..
honeyshakes nama blog dia..

suka sangat baca..
ada 1masa tu kak julia tutup blog..
meroyan gak la aku cari..
ahahah

siap tanya 1blog nie lagi kenapa blog honeyshakes dah xada,,
tapi sekarang dah ada!

kak julia suka benda-benda comel..
makanan hafiy pun comel-comel..
dari aku pregnant adelia,memang aku dah niat nanti adelia lahir..
dah boleh makan..
aku nak adelia rasa seronok nampak makanan macam hafiy juga..
^_^

adelia pun dah nak masuk 6bulan..
kebetulan aku pun sekarang dah ada side income kecik-kecik tue..
boleh la beli bento punya gadget nie dengan senang hati..
^_^

boleh beli ikut suka sebab duit sendiri kan.
kalau duit husband nie susah la sikit..
xboleh nak suka ria macam sekarang.
hikhikhik

haritu,ajak husband p daiso ioi mall..
masyallah..
rambang mata aku weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiii
aku baget nak habiskan dekat daiso RM50 ke RM60 SAHAJA.

so pilih la..cutter...picks..mold..
ambik letak..ambik letak..
=.="

pastu jumpa puncher..
aku borong 4biji..

^__^
tiap satu hanya RM5 sahaja.



cutter 1pack tapi ada 2design.
kucing dengan ikan.




sebelum nie aku dah beli cutter yang 1paket ada 6design lain-lain..dekat daiso sg wang plaza..
tapi dekat daiso tue xbanyak choice la..

pada sapa yang p daiso aku nak kirim!!!!hehehehehe


apa itu bento?
tak taau?
sila google ya..
ambik image.
hihihi

xpun klik sidebar blog bento mommy ittewww..
^__^

tata.