2 July 2012

Lovely lace baby.


kasut pertama nur adelia.


mainan ke-4 nur adelia.



Gaji dah dapat!!yeaaaaayyy!!^_^
Syukur alhamdulillah,side income bisnes aku yang kecik itu sedikit sebanyak dapat aku guna.walaupun untung xseberapa.

Terima kasih pada kakak-kakak yang sudi membeli dengan saya.
Hari sabtu baru-baru nie,lepas settle bab penghantaran parcel,terus p alamanda sat sebab nak beli kelampu dekat nur adelia.
Sekarangkan mega sale,so sapa yang ada member kad anakku,boleh p borong dekat anakku.sebab sale pada yang ada member card.


Memula terjah anakku,beli kelambu tu dgn stoking sepasang.sebab terlupa nak pakaikan stoking dekat nur adelia.
Pastu jalan la nak p vincci sebab ada 50% sale..sekali terpandang LUVLY LACE BABY..


Mata terus bersinar..hahaha..

Ya allah,rambang mata aku weiiiiiiii..kasut masyallah,comey-comey la..rasa macam nak angkut semua! -.-"


Pilih la sepasang dekat adelia..macam gambar 1st tu..itu la kasut pertama nur adelia.^_^
Terus bagi pakai kot..hehehe..ciwi..memang puas hati..kemas gila kasut tu di kait..
Harga RM35.90..tapi ada diskaun,10%..semua barang ada diskaun ye..baju 50% diskaun..tapi baju yang terpilih saja.

Dah pilih sepasang kasut,mata aku gila dok tengok headband pulak.. -.-"
Tapi xambik pun..aku ambik 1romper untuk pakai masa raya nanti.^_^ ..harga boleh tahan..88.90..diskaun 10%..tapi xapa la..bukan selalu ye dak..setahun sekali..

Selalu baju semua borong punya ja..hehe..apak dia xkata apa..apak dia setuju ja..heeeee..
Masa tengah dok pusing dalam kedai yang sekangkang kera tu..kaleh-kaleh tengok adelia dah sedap ja buh bear dalam mulut.. -.-
Last beli sekoq..kecik konet..tapi harga mahaiiiiiiii....RM29.90 T_T


Selamat anak sorang,kalau x..memang xdapekkkkkk la..
Tapi all item diskaun 10%..tak tanya pulak pasal member card..sebab kalut..
Seronok bila dapat beli guna duit sendiri..bila dah ada income sendiri,atleast,apa yang kita berkenan..kita boleh beli sendiri..xgadoh dah nak tunggu duit laki..
Laki taqa mana sangat nak boleh bagikan..banyak benda yang nak kena bayaq..ye dak..
Syukur alhamdulillah dengan rezeki yang ada.
So sesapa yang nak membeli belah dekat anak tercinta..boleh terjah luvly lace baby..ada sale!!!!!


Tata.



Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

3 comments:

aTy _faRed~ said...

sekarang kalau shopping jer duit mensti perabeh kat anak dulu kan..heheh...:)

Wawa said...

huh comeynye ank patung tu...nk beli gak la...gagaga.:P

Wawa said...

huh comeynye ank patung tu...nk beli gak la...gagaga.:P

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016