17 July 2012

gold coast morib.

assalamualaikum.. hye peeps.

hari ahad haritue,husband bawa aku dengan nur adelia p morib..kebetulan kak jue(SIL) tidur sana dengan abg shahrul n anak-anak..kami p menyebok ja..HAHAHAHA..dah la p sehelai sepinggang =..="

sekali kak jue belanja tiket untuk mandi manda!aku memang teruja la...HAHA..kalah adelia.best gak la tempat mandi dia...kami gerak dalam pukul3.00 macam tue...


sekarang susah juga nak snap gambar adelia..
bergerak merata.
=..='

sejam kot sepang p morib nie..
ka 45min ntah..
adelia memang lena la kan..


yeeeaaaayyyy!
dah sampai!

besar gila parking dia.
ramai orang pulak tue.....


tak tunggu lama..
tukar baju ,buang pampers adelia..
terjun!!!

1st time adelia swimming.
mula ingat dia nak menangis..
hihhi

tapi muka mula-mula memang muka takut la..
-.-"

lama-lama relllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaxxxxxxxxx ja dia..
siap dok isap jari ja kerja dia...







tapi xmandi alma pun sebab dah petang sangat..
takut juga kalau-kalau dia selesema.

dok lepak dalam air dalam 30minit terus angkat..
itu pun ketaq-ketaq..
tapi jari memang xlepas la dari mulut.
=..='

best juga trip nie..
tq kak jue dengan abg shahrul sebab belanja..
gerak balik dalam pukul 10malam macam tue.
cuma kak jue ja tidur sana.

kira nie 1st time la aku p berjalan macamnie selama setahun kawen nie..
-.-"
pity me..


p/s
::nak tanya,sapa pernah p fraser hill?best x?

5 comments:

ieda said...

bestnya adelia mandi manda kat pool

sha said...

piya...sis br je g 9hb br2 ni....sbb morib ade pakej...skang ni pn dia wat pakej sekali main moto empat tayar ngn spa...tp satu mlm je la...best kalo nk rilek2...dlm bilik ada jakuzi lg....xpuas berendam kt theme park berendam dlm jakuzi lak...hehehe....maybe lps ni nk g lg...

Ina Khairina said...

kak penah p fraser hill sblm pindah blk sp ni,x best mana pun....xdak apa atas tu,best lg bukit tinggi

LiAnA said...

bagi akak fraser hill tak best haha.. dahle jln mcm hape je.. sampai atas nan ado.. baik pi cameron lepak2 lagi best.. tunggu adelia besar skit pi naik genting pulak ;-)

Mimy Hamid said...

Fraser Hills pegi balik ok la...tempat dia menyeramkan la..sunyi ...lagi ada baby ni ...tak sesuai...


nanti leh ar adelia date ngan Fayel eh mandi manda pool...

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016