28 June 2012

Wishlist's nur adelia :: bumboo baby seat and play tray.






Syukur alhamdulillah.berjaya beli untuk nur adelia.^_^

Apak adelia yang bagi duit.Aku beli on9 sebab xsempat nak p alamanda semua.

Aku beli dekat online,bbworld..dia ada buat sale..harga asal RM249.90..sekarang tinggal RM199.90 sahaja..dapat sekali tray ok..

Setengah tempat tray jual asing..tray saja harga RM49.90..bumboo seat saja RM200.00..

Now tinggal RM199.90 saja weiiiii!!!!hurry up!!

Aku ambik warna lime.if ada warna merah darah memang rembat dah..huhuhu..

Nak guna bumboo seat nie,kena tunggu kepala baby kuat..kira dia dah boleh dongak and xtersengguk-sengguk..

Adelia lagi 1minggu,2minggu insyallah dah boleh 100% dongak.

So,dah tercapai wishlist adelia.lepas nie aim untuk beli blender n steamer panasonic tu pulak.hat ni kena tong-tong laki bini..hihi..sebab RM400..

Siapa yang nak beli juga bumboo baby seat nie boleh tengok dekat bbworld or mothercare,sebab sekarang mothercare tengah sale.

Tata.


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

3 comments:

aTy _faRed~ said...

teringin gak nak beli bende ni nanti..:) lame tak boleh pakai..??

mRs mysarah said...

piya akak tgk dlm pa&ma dkt onebabyworld ada tray 159 jer tau. promosi katanya

mRs mysarah said...

oo silap2. yg tu brand anbebe hehe

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016