13 June 2012

Review :: clevafoam baby pillow nur adelia yang punya!

assalamualaikum.. hye peeps.


hello! ^__^

semalam sampai baby pillow yang aku beli untuk nur adelia.
tq pada nana ibu farish..sebab share pasal pillow nie.
1st time aku tau kata wujud bantal macam nie untuk baby.
tue pun tau lepas baca dekat blog nana.
kebetulan nana share barang yang farish dapat sebagai hadiah lahir atas dunia penuh pancaroba..
ayat gila kemaih!hehehe

ta nana
^_^

aku beli dekat nurisha babyshoppe di fb dengan harga RM92 sekali postage.
sekarang tengah promotion katanya.

memang puas hati sangat dengan bantal nie.
lembut gilosssss!
siap ada bagi sarung bantal lagi.
^_^

aku terus bagi nur adelia guna..
bantal kabu tue just buat bantal busuk jala alamatnya..


pada yang nak beli,memang aku rekemen gila-gila la.
baby nampak selesa bila kita letak dia tidur atas tue..


kelembutan dia tue memang best...
^__^
nampak adelia selesa.


nana pun ada buat review pasal bantal nie.






now adelia lagi seminggu akan masuk 4bulan.
sat ja anak ai besaq uoll..
^__^

start dari sehat itu hari,adelia dah ceria balik.
senyum sokmo.
orang acah ja sengih-sengih..
hihihi





tata.

4 comments:

nanakimie said...

sekejp je da nk 4bulan kn,anak buah nana 20hb ni genap 4bulan,hee...

Mimy Hamid said...

adelia senyum cair hati mama fayel tau...comelll

**kami~nak~tawen** said...

gerammnya tgk pic adelia..comey sguh!!!

~ NANA ~ said...

best kn bantal ni? hehe

btw tempat yg piya beli tu murah la!

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016