23 June 2012

review :: Air revitalisor cosway yang maha murah dan nyah kau habuk!!

assalamualaikum.. hye peeps.

air revitalisor nie ada setengah orang panggil air purifier...aku beli yang cosway sajo.murah dan berbaloi.habuk memang kurang sangat. ^_^

ini adalah jalan terakhir aku setelah mop lantai dan vacuum hari-hari.kesian dekat adelia..habuk banyak sangat.nak pasang aircond xmampu..nak pasang apa tu plasma cluster ka apa nama dia..xmampu juga...jenuh google wei ..last jumpa juga..

ha macamnie la rupanya....
harga RM49 only untuk yang dah ada member card.
yang xada member xboleh beli amoi tue kata..
sebab dia just untuk redeem..

tapi try p la..
harga bukan member rm89..

akumasa nak beli tue xada member...
so buat member RM30..

sebulan dah pakai air purifier nie..
memang habuk atas meja tv kurang sangat.
^_^

so pada yang tak mampu nak pasang aircond..
boleh la beli benda alah nie..

dekat ogawa pun ada juai..
RM69.
tapi sapa yang dah ada member card cosway..
or adik beradik ka ada..
ambik ja no ahli lepa..
ok.
^_^


lepas jadi member cosway baru aku tau,banyak benefit dia..
dapat la 1fail yang macam-macam ada..
berbaloi jadi ahli.
^_^

kalau nak lebih lanjut baca dekat sini <klik saya>

4 comments:

Cheyan said...

aaa nak beli la..ari2 duk mob ja lantai kasi abuk ilang..leh letak kat hall and bilik..

sha said...

da lme crik benda ni...xtau lak kt cosway ade...tq piya bg info...bnda ni leh buat umh wangi x?

safiyyah osman said...

Sha: bleh bgi wangi sekali:)...beli2..berbaloi.. :)

♥iylia ismail♥ said...

boleh letak minyak aromaterapi x dalam ni?

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016