17 June 2012

Kenduri di pahang.

1st time makan kenduri jauh-jauh,bawa cik nur adelia..sepanjang perjalanan p pahang,adelia ok..dok diam..menyusu pastu tidoq..maklum la..kereta pasang aircond..bukan main sedap dia lena..

Kami gerak pukul11.30 dari sg buloh.sampai rumah kenduri dalam pukul2 macam tu..1st time aku makan nasi kenduri lauk daging masak lemak..

Masyallah..sedap gilaaaaaaa wei.....aku pulak hantu perut lembu..memang sedap la..selamat rumah kenduri member laki den..kalau umah kawan aku,dah lama tanpa segan silu suh tapau..hahahaha

Sedap ar....sampai harini dok terasa2 lgi..makan pun kalut-kalut adelia menangis takut apa pun xtau..maybe sebab orang karok kuat sangat kot...dia jadi jakun sat..makcik-makcik dekat kenduri tu friendly..siap tolong pujuk n dukung adelia lagi...


Lepas makan,duk relax-relax sat..sembang dengan pengantin..susu nur adelia..*tq pada nursing cover ku..memang sangat berguna..*

Sapa yang tengah cari nursing cover,beli la nursing cover macam aku..aku pernah buat entry pasal tue..memang berbaloi2..


Gerak balik rumah dalam pukul4 kot..tapi tu la perut xkenyang..biasa la kan..anak kecik lagi..nak makan pun semua kena kalut2...


Tata.


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

3 comments:

Cheyan said...

hehehe..comel la heben dia..

nanakimie said...

sedapkan daging masak lemak:) cian adelia...adelia panas kot masa kenduri tu,xpun xselesa ramai orang:)

Mimy Hamid said...

lawa nya headband adelia...menyerlah ..geram nya si cantik manis ni

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016