24 June 2012

Husband.

Aku perasan yang start nur adelia lahir,husband dah kurang shopping untuk diri dia.asyik shopping untuk aku ja..dengan nur adelia.

Wallet dia pun aku tengok dah nak rabak. T_T

Rupanya husband sentap dengan aku..sebab sebelum nie aku suka tanya harga barang yang dia beli harga berapa..T_T

Aku xsengaja..aku xtau la pulak,benda tu sensitif..husband cakap ,aku dok tanya macam tu,macam husband ni xpenting family..so dia twist..biaq dia xbeli apa..janji aku dengan adelia ada barang or pakaian setiap bulan.

Rasa bersalah gila!.

Aku sebolehnya,aku xmau guna duit husband untuk pakaian aku..sebab aku boleh beli sendiri..guna duit untung aku berniaga kecik-kecik nie..

Lain la kalau aku nie surirumah yang xda duit..sekarangkan dah ada pendapatan sendiri even xbanyak mana.

Kesian aku tengok husband kerja..pukul7pagi sampai 7mlm..so aku nak dia reward diri dia..beli apa dia suka..xbeli dekat aku pun xpa..just beli untuk dia dengan nur adelia.

Dah 2kali aku shopping guna duit sendiri.aku selesa macam tu.aku kesian nak guna duit husband banyak-banyak.

Masa aku lepas pantang,husband bagi duit suruh shopping..dekat 700 gak la habeh aku shopping.bulan depan tu memang xmau dah..tapi x....husband on9 n tolong shopping untuk aku. -.-
Beli apa yang dia nak aku pakai.. Syok memang syok..tapi aku rasa xselesa sangat.aku KESIAN.

Husband kata "xpa la..I nk u cantik..style macam org lain..I dah rasa ok..u n adelia cukup makan pakai.."

"Jarang ayah shopping dkt diri sendiri..dia msti akan dahulukan anak n wife dia..."-husband.

Sayang dia sampai mati.

Tata.


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

3 comments:

Cheyan said...

Husband mmg camtu kut..dulu masa lum ada anak mmg dia shopping barang dia ja..la ni, ada anak brg anak2 ja la kang..mcm2 menan dia beli nant. tgk la..hehehe

YanaHime said...

akak rasa mmg lelaki yg dh kwin akanpk mcm tu sbb hubby akak pun sama...sanggup dia tak beli baju utk diri sendiri asalkan anak bini cukup makan pakai, sampaikan akak paksa, curi2 beli br dia ambik...dia sendiri kt x kisah padahal kita yg sentap tgk dia mcm tu

~pRinCesS stOrY~ said...

huhu... tacing la bila bc.. :)hubby sy pon camtu..

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016