27 June 2012

headband nur adelia yang comel,cantik dan MURAH.

assalamualaikum.. hye peeps.

bila ada anak perempuan...jadi meroyan la kan bila tengok headband semua...nanti besaq sikit gila tengok hairclip plak..huhuhhuu...

rambang mata-mata weiiii bila jumpa satu web/blog yang jual murah gila headband.sebelum nie aku tengok headband sebijik macam nie mahai nak mampos...sekali rezeki,jumpa yang bawah RM10.

so rembat la secara banyaknya..huhuhhuuh.. ;p

*perempuankan tak boleh lari dari boros..hewhewhew...sakgi ada lak yang petik kata dari beli headband baik ambik insuran dekat anak EH?.....KAHKAHKAHKAHKAH*

JOM TENGOK!

model :: nur adelia binti mohd noradli.

price :: RM6.90.




price :: RM5.90




price :: RM7.90(trio-3flowers)





price :: RM4.90/pcs




price :: RM6.90

FYI,semua headband nie just bayar pos RM6 sahaja.


cun-cun kan??
nie baru suku dari koleksi dekat ohbabyboutique.
ada belambak lagi..
berdarah hidung oiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
T__T


DAH LA MURAH.
CANTIK
COMEL.
T_____________________T

anak relax ja..mak yang over..
ahaahha


so tunggu apa lagi...
jom shopping dekat 

11 comments:

Cheyan said...

Haha..adelia mangsa fashion mama yek.. Steady ja dia ni.. Cantik2 la headband tu..nak jugakkkkk..

Cikpuan rara said...

heheheh ni lah untungnya baby girl

Ardini Humaira said...

cecomey :D

mama irfan said...

wawawaw... cantiknya nur adelia...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

alo cumel2nya...tambah2 model tu pun syomel juga lg bertambah2 la kiutnya...

fifi tiez said...

cantiknya!!!rasa nak beli sekarang ni jugak..

Mila Ahmad said...

sumpah kiut gila !!!

gadiest ❤ said...

alahaiiii..comelnyerrr..!
pandai posingg :)

Elly Anaille said...

adelia sangat cantikkkkkkkk! okay headband tu mmg murah. i yg blom deliver lagi ni pon dah order siap2. semangat tak? hahaha

aTy _faRed~ said...

alololo...tomey nyer...!!!

aku eyfaa said...

cutenye baby adelia nie.. :)

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016