8 May 2012

YB BURGER SHAH ALAM..buger besar pinggan.

terliur tak??
=.='
yang nie single


sapa yang pernah p makan mee ketam hat orang dok kata sedap dekat shah alam tue,yang food court betul-betul belakang unisel tue..mesti tau kedai yb beger nie kat mana.yb burger nie duk dalam food court yang sama.cuma kena turun tangga ja..

sedap dan besar!^___^

hat nie double.
keraih perut makan ok.
HAHAAHA
esok berak keluar daging ja..
=.='

menu




niat kami mula tue nak makan berger hat besaq pinggan tu..
tapi dah habis.
kalau nak makan beger besaq tue kna order pukul5petang ok.
kalau lambat kena makan beger macam aku ja...
sebijik 
rm10.90

cara order boleh tengok dekat menu.
ala-ala subway gitu..

bagi aku not bad la rasa dia...
baloi.

kami order daging sja yang besaq pinggan..
sekali tengok macam kek coklat../
hahahahahahaha

daging dia tebai gila.
xhabis pun..
pakat bawa balik tapau...

last,
terimalah..




HAHAHAHAHA...
=.="""


BYE.



5 comments:

Ina Khairina said...

burger ni sama ka mcm burger bakar tu?

Puan Besar Shag Yahaya said...

Pergh~ Terliur gila Shag tgk ni sayam. Hat kat Wangsa Maju pong dop rasa lagi. Wuwuwuw~

Lady RaRa said...

aku tengok pun macam kek coklat dah. blackpepper ka wey? mau panas juboq time berak.

eT said...

errkkk...cam best jek bege tu...leh pusing s.alam ni carik...hehe

Mimy Hamid said...

besr giler burger....kena kongsi ni

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016