9 May 2012

Promo ASTRO yang berbaloi-baloi..

Sapa yang ada astro dekat rumah?angkat tangan...hehehe

Sapa-sapa yang ada astro,tapi bukan beyond dan bukan HD dan juga bukan PVR?..

This time astro buat promo..promo baik punya.

Sesapa yang astro dia ambik super pack,anda boleh pasang PVR FOC yer..xada hidden charges semua.

Promo nie xtau sampai bila..aku baru pasang semalam PVR nie..

Memang ada orang kata,pasang buat apa sebab nanti astro ulang..tapi sometime astro nak ulang cerita yang kita rasa syok tu kena tunggu kucing bertanduk..dah tu xleh predict bila nak ulang. Ye dak?

So bila pasang..just tekan R untuk record,even hg tutup tv pun benda tu record juga..

Untuk tv2,tv3 kan xada ulang-ulang..so boleh record untuk tengok esok tu..kan best.hehe

Tambah kalau dapat suami jenis xmau tengok channel yang kita nak tengok..hehehe..so sekarang aku dah xgelabah..sebab boleh record dengan hati yang bahagia.hewhewhew

Dan yang best,bila pasang PVR nie,gambar jadi cantik xyah dah pasang HD..

So pada yang berminat..boleh contact farah..dia orang astro..aku ambik atas dia..cepat gila kot orang pasang untuk aku. :)

Pada yang xambik superpack,bulan-bulan kena cas RM10..dan pemasangan PVR RM150 ya..

So better grab promo ni sebab pemasangan PVR PERCUMA..dan xada caj lain..just untuk orang yang ambik superpack..

Jom2..tunggu apa lagi..hehehe..

Farah -0175592336

Contact farah dgn kadar segera ya.. :)
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments:

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016