2 May 2012

Boleh pregnant ke masa xdatang period sebab breastfeeding?

Aku ada baca yang even xdtg period still boleh pregnant...

Sapa yang tau pasal nie?share boleh?..
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

4 comments:

bEe HoNeY said...

slm ....mber kita 2 org penah alami ni. terpegnen.dia pun x sngka sbb x period. so jwpan nya leh jer ehhehe

piejah said...

rase2 boleh.. sbb mmbr nie ade adik yg same tahun.. dye lahir bulan 1.. adik bulan 11.. time tue mak dye x period pun..

ieda said...

boleh ja berlaku.
tapi kalau baby breast feeding semata2 kebarangkalian utk pregnant adalah rendah.

LynN LoLa~~ said...

lynn baru nak kate tak boleh based on ape yg lynn belaja dalam O&G.. tp tgok org berpengalaman kat ats2 ni kate boleh, so tataw laa sy (-___-")

tp kalau ikotkan fisiologi hormon bdn. in exclusively BF mother, hormon utk jd prgnant tu tak ade. so its unlikely to get pregnant..

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016