22 April 2012

Restoran western yang sedap : HR STEAKHOUSE kg baru #2

assalamualaikum.. hye peeps.

kerja membina badan dengan western food sajo..hihihi...semalam aku ikut husband keluar makan dengan kawan dia sorang..so lepa plan jumpa dekat HR KG BARU nie...

western food yang harga dia masyallah murah gila babeng!dah tue belambak pula makanan dia..tapi bila dah murah+sedap manusia memang ramai ya rabbi la..tak putus woh orang yang datang.

adik dan kakak..hewheewhewhew
;p


sampai HR dalam pukul10 macam tue..
sebelum tue singgah ke lain dulu
bawa adelia jalan-jalan.

apa yang aku order??
meh tengok.

ini chicken combo..
tapi aku makan chicken combo +mussel RM14.00
dalam satu pinggan ada :
ayam seketul besar+lamb 2ketul+udang 6ekor+tiram 3ekor+roti 2potong+coslow+kentang putar+kacang dlm tin tue apa nama dia?hahaha..+sepotong lemon.
tiram dia masak memang cun2..xrasa hanyir
lamb dia pun best xliat pun..
ayam dia terbaik!
udang pun ok2 la..


gambar aku google sajo..
tapi gambar tue just chicken combo ja..
nak snap gambar gelap gelita sangat..
kredit : eyriqazz

beza chicken combo dengan chicken combo+mussel nie cuma ada tiram saja.

husband makan steak..
harga RM12 kot tak silap.



 minuman besar gedabak macam dekat austin juga..
tapi harga murah 50sen
aku order carrot susu juga..
tapi carrot susu dia cincai..
xsedap..
maybe kalut kot kan..
manusia ramai..




itu sahaja nak cerita.

kalau nak murah+sedap+masakan pun ok boleh ke HR STEAKHOUSE.

chicken gorden blue dia RM8.00 saja nok!berbaloi2...


bye.

4 comments:

xila riston said...

nyummmehhhh

Ina Khairina said...

perghhh murah bangat tu!k.ina mmg selalu mkn kat kg baru,pasni leh la try

D Yatie said...

yummy nyerr tengok...boleh meleleh air mata...eh? air liur.. :)

Nurul Aziz said...

HR memang murah.. ramai orang.. kadang-kadang fedup je tunggu amek order. Haha, fedup2 pun pergi jugak, sebab murah :p Mana nak carik kat tengah2 kl chicken chop rm10 kan..

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016