19 April 2012

Restoran western yang sedap:: Austin Steak House. #1

assalamualaikum.. hye peeps.

kemarin dulu aku bbm husband cakap nak makan chicken chop..tapi disebabkan dia ada bola +balik dekat pukul9malam+daging aku masak nak dinner hangit...aku MERAJUK!hewhewhew..so semalam husband bawa makan luar.kami p makan dekat bandar baru bangi/kajang.

siap-siap adelia dulu...pastu aku siap pastu baru husband siap.paling lama nak siap aku la..hehehe..

^_____^
priceless


dari sepang ke Austin Steak house nie makan masa dalam 30minit.xada la jauh mana kan..boleh p selalu..HAHAHAHA.harga pun murah sebab portion dia besar. ^___^.sedap. tapi xboleh fight dengan HR STEAK HOUSE lerrrr..

paling best,air dia murah+besaq gila gelas!! T__T terkencing minum banyak-banyak.lagi best,bila adelia baik ja..adelia kalau bawa berjalan memang langsung xmerengek!good girl anak mak!


nur adelia..
baik ja dia xmerengek..
hehehe
dok qalit tengok lampu dengan dok fokus jari dia.


JOM START TENGOK MAKANAN!

CHIC BOXING RM13.90
nie aku punya.
xlarat gak la nak makan boxing ayam ni satu-satu.
buat sendiri kot.
sedap.
dia punya coslow tue biasa-biasa ja.


CHICKEN CHOP GOLDEN BLUE RM10.90
hat nie sedap gila!
nie husband punya..
ayam dia besar panjang.
pastu isi saja-saja
dalam dia ada cheese.
sedap la cheese dia!


CARROT SUSU RM3.00
NESCAFE AIS RM2.00
carrot susu dia SEDAP!!
rasa susu cukup carrot cukup!
nescafe pun ok.


Austin steak house nie kalau nak p makan. memang berbaloi la.murah dan banyak.sedap walau nampak biasa-biasa.berbaloi la.^__^.kalau nak p HR nun jauh sangat.


ini plan untuk ke sana.

sharing is caring.^__^






7 comments:

Pida said...

Dua minggu lepas saya makan kat Austin. Makan lamb chop. Tapi banyak lemak je.

Pastu masa nak bayar saya bagitau kat encik jaga kaunter tu. To my surprise, lambchop saya tu tak kena bayar.

Very good strategy for the business. Saya akan datang semula ke Austin. ;)

Wawa said...

waaa...sy yg duk bbb ni pun tk pernah jejak kaki ke sini...abes pantang kene cari kedai ni...:p

Mimy Hamid said...

adelia ni macam Fayel la ..asal jalan je behave giler..cuba dukumah..grrrrrrrr...

**hudalulu** said...

piya, try makan kat lanun steak uptown damansara. harga mmg reasonable. and sos die paling terbaik. lanun sus(white mushroom sos+blackpepper sos). terbayekkkk! :)

PUAN SUE said...

aloo..sedap tu..harga pun ok.mase pregnant suke bebenor kn chic.chop..tu yg gemok,hihi

LiAnA said...

akak selalu pi mkn.. akak panggil restoran ni austin power kekekeke

chea said...

comelnya adelia...dari akak bertunang sampai akak ada anak suka baca blog akak

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016