16 April 2012

Port Luck bersama dengan blogger HOT MAMA

assalamualaikum.. hye peeps.

semalam aku join port luck with blogger-blogger lain.1st time jumpa.^___^. semua hot mama.HEWHEWHEW.blogger yang join, kak yus,kak ina,kak mimi,kak kasih dan sorang lagi hot mama..terlupa nama lak.

kak mimi sampai agak lewat.aku,kak ina,kak yus,kak kasih memang sampai awal.so kami semua tunggu kak mimi sampai.aku pun tunggu sebab ada bawa hadiah untuk fayel.aisyah pun dapat. ^___^

kak yus datang dengan husband,amaani,aisyah dengan makcik(mak kak yus), kak ina datang dengan husband dan 2orang hero,aku bawa husband dengan adelia.kak kasih bawa anak saudara.meriah dengan budak-budak gitu..fayel,adelia dengan aisyah ja yang relax..hihihi..

meh layan gambar.



ya makan!
kak yus bawa mee kuah
kak ina bawa kek dengan karipap pusing
aku bawa fries sajo..
kak mimi bawa bihun goreng singapore
kak kasih bawa kfc
semua sedap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hewhewhew



sakgi ada yang kutuk kata aku pakai bedak selepung pulak!
hewhewhehwhewhew
aku bersih dari sebarang make up okeh..
hewhewhewhew kuasa 2.
tang part makan..
kami dua memang laju.
^____^
mee kuah sedap!
nak tambah segan..
HAHAHA


adelia baik ja..
xmerap pun..
kalau duduk rumah merap..
bawa jalan xmerap..

adelia tengok ja fayel..
nak ngorat fayel letewww
hehehe



husband den xberenggang langsung dengan anak dara dia..
^__^


turn anak dah settle..
turm mama-mama lak..

kak ina dan aku.
^___^


kak ina n kak mimi


 lasssssssssssssssstttt..



disebabkan terlalu banyak camera..
mata semua dah xtau nak tengok mana..
hehhehe


hope boleh lagi join port luck macamni..
^_____^

best!!!




8 comments:

ZYASH said...

wah, seronokyer...gathering kat mane ne??

Ina Khairina said...

wahhh laju piya update,hehe...mmg respect hbs la kat eli,langsung x berenggang dgn ank dara comei dia,k.ina nak dukong adelia mula tu pun takut2,takut eli x bg!hehe

ni dok plan nak wat lg ahad ni,kalu jadi nti k.ina habaq piya ehh

safiyyah osman said...

Kak ina: wokeh!apa2 kak ina roger noh..

Zyash: dkt taman botani,putrajaya :)

Pepel BoNda AmaNi said...

malu nak tambah rugi la....hehehehehe...xyah malu2....kat mama akak tue...semua pakat panggei dia maktok..so bleh la panggil dia maktok jugak...hehehehhehe..next time ada rezeki kita jumpa lagi na...

PUAN SUE said...

wahhhh...seronoknyeee..best2

Shu Shinju said...

bestnye korang !!

♥ ROS ♥ said...

Wah best nyer.. Kak mimi n fayel pun ader.. Bestnyer klu dpt join... Hihihi

Mimy Hamid said...

first time jumpa piya tapi tak sempat beramas mesra...sori la lewat sikit..dan tak tau ada baby adelia...nant next dtg aunty mimy bagi adelia hadiah yer..ciann dia omel omel..anak daddy ni..

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016