20 April 2012

Majlis Cukur Rambut Nur Adelia.

assalamualaikum.. hye peeps.

aku buat biasa-biasa ja..beli kek sebiji,beli apon ladybird pastu panggil sepupu aku yang anak dia seramai 8orang.terus meriah.HAHAHAHA..tok tiri aku dengan ayah saudara tiri pun datang juga.ayah saudara tiri aku sebaya aku ok.adik-adik aku ada 3orang.

aku mula tue saja beli kek sebab nak bagi adik-adik merasa makan kek pelangi dengan apom ladybird tue..sebab time tu aku plan nak balik sepang dah.ntah bila pula nak balik sana kan.

mak tiri aku pun panggil kawan dia datang cukur rambut adelia.aku mula tu niat nak biar dulu rambut adelia,biar panjang sikit kan.tapi mak tiri aku cakap tak elok sebab rambut lama kan duduk dalam perut.

so aku pun ok kan saja.nanti raya ni kalau buat akikah dah xbuat la cukur kepala.

adelia kena bedung masa nak cukur rambut sebab takut dia menguek..hehehe..time cukur tue,lama-lama dia hentam tidoq sampai ke malam...








diam ja dia..
sebab dah kenyang menyusu time nie..










rambut adelia depan memang xada sangat..
ramai yang ingat aku dah cukur kepala dia 
hehehe

rambut adelia kalau tengok,memang ikut husband..
curly..
sebab rambut belakang dia ja lepat berpintal2 gitu.
hehe


tata.

2 comments:

Shu Shinju said...

comey sgt dia..

Mimy Hamid said...

comey la walau muka butakkk...kiut...Fayel gak lum botak tunggu dia balik bercuti ..gondol la..heheh

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016