11 April 2012

1st time bawa adelia jalan-jalan penuh engan gambar.weeehoooo

assalamualaikum.. hye peeps.

hari sabtu haritu,kebetulan bff aku datang teman aku dekat rumah selama 4hari..sebab husband pergi johor ambil lesen diving.so dapat la keluar hari sabtu tue.

1st time la adelia keluar ambik angin luar.kalau tak sebelum nie terperap dekat rumah ja tak kemana.kami ke ke klang.selamat aku ingat jalan..hewhewhew

1st sebelum keluar kena susukan adelia dulu kenyang-kenyang supaya dia tak merengek.aku siap-siap baru susu dia.adelia jenis menyusu lama-lama.dia suka nak foreplay dulu dengan nipple kesayangan dia.so kalau aku xsiap dulu..memang lambat la nak siap.


muka mak-mak sgt nok.. T____T


dah menyusu terus gerrrrrrrrakkkkkkkkkkkkkkkk....dalam kereta wajib snap gambar..ye dak?..hihi






sejam perjalanan,maka sampai la tempat yang dituju..heee..masa ni adelia tidoq..so letak dalam stroller dia..
masa letak memang dia tidur..sempat la mak dia dok snap-snap gambar.
huhuhu



my bff susah senang..
^___^
nur afifah.
tq babe..tq so much!
love u!


round-round sampai pukul7..sampai sana around pukul4..time round-round tu cik adelia kita dah bangun..pelik dia tengok lampu-lampu...last dok dukung ja..stroller letak barang..huhuhuhu

aku ada la shopping rantai feberet aku..hewhewhew

sekali rambang mata...
^____^

dah dapat apa yang dihajati..moh la kita balik... ^_____^



time balik pun cik adelia kita tidoq juga..


byebye




tata.












2 comments:

YanaHime said...

bestnya adelia dh jln2....mama adelia pun seronok tayang baby...bestkan bila dpt jln2 dgn anak, lg best kalau husband join skali....rasa bahagia gitu!

YanaHime said...

bestnya adelia dh jln2....mama adelia pun seronok tayang baby...bestkan bila dpt jln2 dgn anak, lg best kalau husband join skali....rasa bahagia gitu!

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016