10 March 2012

set shaklee memang terbukti berkesan untuk tambah susu badan.aku dah try dan puas hati sangat!

Susu badan aku memang sikit sangat sampaikan masa umur adelia 3hari,dia hilang berat badan jadi 2.6kg ja..kesian.setiap 15minit menangis nak susu.

Sedih bila ingat balik.

Hari ke-7 macam tu xsalah aku,aku beli set shaklee untuk nak bagi susu jadi banyak.aku ambik set 3m..

Makan masuk hari ke3,syukur alhamdulillah susu badan aku memang meriah gila!!

Seronok gila bagi adelia minum.^__^

Pada mommy to be yang dah nak bersalin,aku rasa standby siap-siap set shaklee ni..sebab susu untuk buah mula memang nan ado..set untuk banyakkan susu ni lagi penting dari set jamu bersalin.

Jamu bersalin lambat sikit xapa..biar perut baby dekat tempat 1st dulu.

Perasaan dah ada anak nie,lain macam. Xpernah aku terbayang perasaan macam ni yang aku akan ada bila dah beranak.

Sesapa yang nak try set shaklee ni boleh terus contact kak hasnita :0194771733

Boleh terus sms kak hasnita.nak tanya apa saja pasal set shaklee tu tanya ja..kak hasnita akan jawab sampai kita puas hati.

Aku memang berpuas hati dengan cara kak hasnita.:).tq kak hasnita.
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

2 comments:

~ NANA ~ said...

i pon jual shaklee & dh makan sejak form 2 lagi...hihi

Wawa said...

yeke..ok kne beli jgk ni...:)

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016